Liga Campionilor, Manchester - Sevilla. Războiul declaraţiilor de după meci

Jose Mourinho nu pare a fi foarte afectat de scorul cu care s-a terminat partida, în schimb antrenorul de la Sevilla, Vincenzo Montella, a fost extrem de exuberant în declaraţii.

Antrenorul portughez Jose Mourinho a afirmat, după eliminarea echipei sale, Manchester United, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, de către formaţia spaniolă FC Sevilla, că 'nu este o situaţie nouă' pentru gruparea engleză, care a mai trecut prin astfel de momente dificile.

'Este o mare dezamăgire, însă nu trebuie să facem o dramă din asta. La finalul săptămânii avem o altă partidă de disputat. Acesta este fotbalul, nu este sfârşitul lumii. Eu am eliminat-o de două ori pe United, cu FC Porto şi Real Madrid, aşa că nu cred că este o situaţie nouă pentru club', a declarat Mourinho la finalul meciului de pe Old Trafford, câştigat de Sevilla cu 2-1.

Referindu-se la evoluţia elevilor săi, tehnicianul portughez a afirmat: 'Nu cred că am jucat rău. Am început cu intenţii bune, însă după 15 minute Sevilla a demonstrat că este o echipă bună. Au avut posesia în prima repriză, deşi nu îmi amintesc să fi avut vreo ocazie clară. Am revenit cu un început bun de repriză secundă, cu ocazii de a înscrie. Însă primul gol a fost al lor şi a schimbat sensul jocului'.

Mourinho a adăugat că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi

'Evoluţia echipei mi se pare acceptabilă. Nu am ce să le reproşez. Am făcut tot ceea ce am putut, la fel şi jucătorii, care sunt la fel de nefericiţi ca şi mine. Am încercat, dar am pierdut. Acesta este fotbalul', a adăugat antrenorul lui Manchester United, care a conchis: 'Atunci când o echipă câştigă, câştigă toţi, antrenorul şi jucătorii. Însă atunci când pierde, pierde doar antrenorul. Aşa este peste tot în lume, în Anglia, în Spania şi în China'.

Antrenorul Vincenzo Montella a declarat că Sevilla a reuşit un rezultat istoric, prin victoria cu 2-1 în faţa formaţiei Manchester United, marţi seara, pe Old Trafford, care a consfinţit calificarea andaluzilor în sferturile de finală ale competiţiei.

Meciul vieţii

'Este un rezultat istoric. În vestiar, toţi jucătorii au avut spiritul 'Sevilla'. Am fost foarte buni. Excelenţi. Toţi jucătorii au fost fantastici. Mulţi dintre ei au jucat meciul vieţii lor. Referitor la Ben Yedder, el a suferit un pic din cauza alegerilor mele recente. Dar astăzi (marţi), a fost un marcator fantastic. Sunt fericit pentru el', a adăugat Montella.

La rândul său, atacantul francez Wissam Ben Yedder a declarat pentru postul spaniol de radio Mega: 'Manchester United are o foarte mare experienţă în Liga Campionilor şi a fost special pentru noi. Dar eu am crezut în mine şi am demonstrat că suntem o mare echipă'. Pentru Sevilla este primul sfert de finală în principala competiţie continentală intercluburi, din sezonul 1957/58.

[citeste si]

Manchester United a fost eliminată de Sevilla din Liga Campionilor la fotbal, după ce andaluzii s-au impus cu scorul de 2-1, marţi seara, pe Old Trafford, în manşa secundă a optimilor de finală. După 0-0 la Sevilla, echipa antrenată de Vincenzo Montella a reuşit să puncteze de două ori la Manchester în decurs de câteva minute, prin atacantul francez Wissam Ben Yedder (74, 78), introdus pe teren doar în min. 72. Diavolii roşii au punctat prin Romelu Lukaku (84), dar nu au reuşit mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel