Liga Campionilor: CSM București - Metz Handball, rezultat final

Liga Campionilor: CSM București - Metz Handball, rezultat final / Foto Pexels
Liga Campionilor: CSM București - Metz Handball, rezultat final / Foto Pexels

CSM Bucureşti a fost învinsă de Metz Handball cu scorul de 25-22 (16-12), sâmbătă seara, în deplasare, ultimul său meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSMB încheie grupa pe locul al treilea şi va juca în optimi cu SCM Râmnicu Vâlcea, care va încheia Grupa B pe locul al şaselea, ceea ce înseamnă că România va avea o echipă în sferturile de finală ale competiţiei.

Meciul a fost foarte echilibrat în prima repriză timp de 23 de minute, cu un plus de iniţiativă pentru CSM, care a irosit câteva şanse de a se desprinde. La scorul de 11-11 (23), Metz a marcat de patru ori la rând şi s-a desprins la 15-11, intrând la pauză cu un avantaj de patru goluri, 16-12.

În partea secundă, Metz a condus de câteva ori la şase goluri, 20-14, 21-15 şi 25-19, câştigând fără probleme, cu 25-22.

Pentru CSM au marcat Cristina Neagu 8 goluri, Barbara Lazovic 3, Elizabeth Omoregie 3, Crina Pintea 2, Siraba Dembele Pavlovic 2, Carmen Martin Berenguer 4.

Golurile echipei alsaciene au fost înscrise de Marie Helene Sajka 6, Yvette Broch 4, Astrid Ngouan 3, Meline Nocandy 3, Orlane Kanor 2, Camila Micijevic 1, Manon Houette 3, Jurswailly Luciano 1, Debbie Bont 1, Laura Kanor 1.

Au arbitrat austriecele Ana Vranes şi Marlis Wenninger, iar delegat EHF a fost germanul Klaus Dieter Convents, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel