Urmărește emisiunea live


Liga Campionilor - Am făcut un meci istoric, exlută antrenorul lui FC Bruges după remiza de la Madrid

Antrenorul lui FC Bruges, Philippe Clement, consideră că echipa sa a reuşit un meci "istoric" pe terenul formaţiei Real Madrid, pe care a fost la un pas să o învingă marţi seara, în cadrul Grupei A a Ligii Campionilor la fotbal.

"Acest egal este deja ceva istoric. Meciul a fost istoric, punctul este istoric, la fel şi maniera noastră de a juca. O echipă belgiană să joace astfel împotriva lui Real Madrid este incredibil, chiar dacă nu am reuşit să luăm toate cele trei puncte", a declarat Clement la finalul jocului.

"Am venit aici cu un plan foarte ambiţios, nu doar să ne apărăm, ci să ne creăm spaţii pentru a lansa contraatacuri şi am făcut acest lucru aproape perfect. În repriza scundă, trebuia să avem mai mult curaj, mai multe ocazii. Dacă am fi rămas în 11, cred că am fi putut obţine toate cele trei puncte", a mai spus antrenorul belgienilor.

FC Bruges a condus 2-0 la pauza meciului de pe Santiago Bernabeu, graţie dublei nigerianului Emmanuel Bonaventure Dennis (9, 39). Real a redus din handicap prin căpitanul Sergio Ramos (55), iar apoi a restabilit egalitatea prin brazilianul Casemiro (85), la un minut după ce oaspeţii au rămas în 10 jucători, în urma eliminării lui Ruud Vormer.

Real Madrid, care are un singur punct după primele sale două meciuri din Grupa A, va evolua etapa viitoare în deplasare, cu Galatasaray Istanbul, învinsă marţi pe teren propriu (0-1) de Paris Saint-Germain, care va juca la rândul ei cu FC Bruges, în Belgia, ambele meciuri fiind programate pe 22 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel