Olguţa Vasilescu a răbufnit: ”Ce obsedați penibili!”. Avertisment după schimbarea făcută de Orban

Lia Olguţa Vasilescu a lansat un nou atac la adresa ministrului Muncii, VIoleta Alexandru, după ce aceasta a anunţat că vor avea loc modificări în ceea ce priveşte plata pensiilor. 

"Incompetența ministrului Baubau, Violeta Alexandru, începe să mă sperie! Vrea să rezilieze contractul între Casă Națională de Pensii și Poștă Română pentru plata pensiilor.

Pe lângă faptul că ar falimenta Poșta, companie de interes național și strategic, nu există alternativă pentru plata tuturor pensiilor. Nicio firmă privată nu are capacitatea de a distribui pensiile în orice sătuc din România unde pensionarii nu au card și unde nu există bancomate. Această alternativă mi-a fost sugerată și mie cât timp am fost ministru, dar am trimis la plimbare indivizii care au avut tupeul să deschidă gura pe acest subiect. Se pare că noua putere e foarte deschisă, însă... Motivul? Cică poștașii ar fi PSD-iști! Incredibil!!! Ce obsedați penibili!", a scris fostul ministru pe Facebook. 

Atac şi la Ludovic Orban

"De la Orban am aflat și aberația că destituie directorul CEC Dolj, pe care l-am fi pus noi, liderii PSD Dolj, să întârzie pensiile sau să le dea în două tranșe. Trecând peste faptul că asemenea lucruri s-au mai întâmplat și pe vremea noastră, din cauza lipsei de lichidități sau peste faptul că niciunul dintre liderii PSD Dolj nu are habar cine e director la filiala CEC, fiindcă noi nu am schimbat niciun șef de deconcentrată, că nu mai vorbesc de portari sau funcționari cum fac deja PNL-iștii, sunt convinsă că declarațiile lui Orban se înscriu în seria de pregătiri pentru privatizarea CEC! Îmi amintesc ce enervați au fost liberalii, cu Cîțu Apocalipticul în frunte, când am anunțat că vom capitaliza CEC-ul, că să îl transformăm într-o banca importantă a statului! Să nu ziceți că nu v-am avertizat!", a mai scris Lia Olguţa Vasilescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel