LIVE  LEGILE JUSTIȚIEI. SCANDAL în Parlament. #FĂRĂ PENALI. Stelian Ion: Ar trebui zdrobiți indivizii ăștia

Deputații USR au venit îmbrăcați în tricouri albe pe care este scris mesajul #FARAPENALI. Ei au mers în fața Camerei Deputaților și stau cu spatele la ceilalți deputați. 

Revenim cu amănunte

”În 2020 ar trebui zdrobiți indivizii ăștia... zdrobiți electoral, nu fizic” a spus Stelian Ion. 

UPDATE: ”Au intrat mulți postaci PSD-iști în acest live și-n comentarii. Sunteți obișnuiți cu asta, și eu sunt.” a mai spus Cosette.

UPDATE: Cosette Chichirău invită oamenii să se înscrie pe usr.ro: ”Ați văzut cât de puțini am fost azi în fața plenului”. ”Veniți alături de noi, suntem prea puțini, haideți să n-o lăsăm pe Kovesi singură” a mai spus deputata USR, precizând că obligațiile sunt puține, constând într-o indemnizație lunară. 

UPDATE: ”Liviu Dragnea nu este prezent. Curios este că Mihai Tudose este prezent. Când se ajunge la situații limită, PSD-iștii sunt PSD-iști până la moarte. Poți să scoți omul din PSD, dar nu poți să scoți PSD-ul din om. ALDE participă la această oroare, dar nu plătește costul electoral, vedem, ALDE crește în sondaje, deși face aceleași orori ca PSD. Ei nu sunt de dreapta, nu sunt deloc liberali”, a spus Cosette Chichirău. 

UPDATE: Silviu Dehelean a subliniat că nimeni de la PSD sau ALDE nu a preluat cuvântul, cu excepția lui Florin Iordache. 

UPDATE: Stelian Ion spune că se gândesc să facă ”plângere penală” pentru că amendamentele USR nu se regăsesc în raport, lipsesc cu desăvârșire. 

UPDATE: Cosette Chichirău a anunțat ”urmează să atacăm din nou la CCR legile justiției modificate”. 

UPDATE: ”Trebuie regândită CCR și modalitatea selectării judecătorilor acolo. (...) Amendamentele mele nu sunt incluse în raport” a spus Stelian Ion. 

”Colegii mei au întors spatele monstruoasei coaliții care încearcă să distrugă justiția în România, aproape au reușit.” a spus Cosette Chichirău.

După ce un deputat i-a spus ”sunteți penibili”, deputata USR a întrebat: ”Suntem penibili? Penibili suntem? De ce credeți că suntem penibili?”. 

(w670)

”Opoziția va fi crâncenă. Lupta va continua” a spus Stelian Ion de la pupitrul Camerei Deputaților. 

”Ăsta e Parlament, nu circul dvs. aici. Sunteți penibilă. La revedere” i-a spus fostul premier Mihai Tudose lui Cosette Chichirău.

(w670)

Un alt deputat a spus către Mihai Tudose despre deputata USR: ”N-ai ce să-i faci”.  

Cosette Chichirău a răspuns unui internaut: ”Am venit cu amendamente, am contestat și la CCR. Problema e că ni se bagă pumnul în gură”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel