LEGILE JUSTIȚIEI. Dragnea, de acord cu Iohannis: Am apreciat foarte mult ce a spus

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că susţine punctul de vedere al preşedintelui Klaus Iohannis referitor la Legile Justiţiei, precizând că este vorba de o problemă care ţine de România şi e bine să fie rezolvată în ţară. 

"Am apreciat foarte mult ce a spus preşedintele. Am acelaşi punct de vedere. Legile Justiţiei vor fi puse în acord cu deciziile CCR. (...) Susţin acelaşi punct de vedere că e o problemă care ţine de România şi e bine ca noi să rezolvăm aici", a afirmat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Președintele Klaus Iohannis, la Bruxelles

Miercuri, la Bruxelles, preşedintele Iohannis a declarat că în România există "o problemă majoră" cu Legile Justiţiei şi cu Codurile penale şi că soluţia este în ţară, nu afară. 

"Avem o problemă majoră cu Legile Justiţiei şi cu Codurile în România şi aceasta trebuie să o rezolvăm în România. Degeaba aşteptăm să vină cineva din afară să ne prezinte o soluţie. Soluţia este la noi", a spus Iohannis în conferinţa comună cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi comisarul european Corina Creţu relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel