Legendă a Barcelonei, față de situația dramatică în care a ajuns clubul catalan: Mă face să sufăr!

Legendă a Barcelonei, față de situația dramatică în care a ajuns clubul catalan: Mă face să sufăr!
Legendă a Barcelonei, față de situația dramatică în care a ajuns clubul catalan: Mă face să sufăr!

Barcelona nu se mai regăsește, atât în La Liga, cât și în Champions League, după plecarea lui Messi. Mai mult formația catalană acuză probleme financiare.

După șapte meciuri disputate în La Liga, FC Barcelona ocupă abia locul 9, cu 12 puncte acumulate. În Champions League, FC Barcelona riscă să fie eliminată încă din faza grupelor, fiind ultima, după înfrângerile clare cu Bayern și Benfica, ambele pierdute cu scorul de 0-3.

'În ultima vreme, Barcelona mă face să sufăr'

Samuel Eto'o (40 de ani), fostul mare atacant al catalanilor, declară că este afectat de situația gravă în care a ajuns clubul de pe Camp Nou. Eto'o a declarat că echipa antrenată de Ronald Koeman să reușească măcar calificarea în optimile Ligii Campionilor.

'În ultima vreme, Barcelona mă face să sufăr. Sunt momente grele pentru cei care iubesc acest club. Ar fi greu de acceptat ca echipa să fie eliminată din grupele Champions League. Încă sper că nu se va întâmpla asta', a declarat Samuel Eto'o, conform Marca.

Eto'o, despre El Clasico de duminică, 24 octombrie 2021

Eto'o care a jucat și la Real Madrid (1998-2000) a prefațat și primul El Clasico din acest sezon de La Liga, care se va disputa duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15.

'Fanii nu vor merge la stadion să-i vadă pe Messi sau Ronaldo. Pentru ei contează doar ca echipa lor să câștige. Barcelona a început slab, e adevărat, dar e un meci unic, iar jucătorii trebuie să profite de el pentru a schimba cursul sezonului. O victorie contra lui Real Madrid ar valora șase puncte. Cei care au jucat în El Clasico știu că este cel mai frumos meci din lume. Eu am jucat și în finale de Champions League, dar El Clasico este unic', a mai subliniat camerunezul.

Messi încă suferă după Barcelona, deși e entuziasmat la PSG: Am fost sedus de acest proiect

Lionel Messi și-a exprimat durerea, din nou, după despărțirea de FC Barcelona. Totodată starul argentinian a spus că nu se consideră favorit la câștigarea Balonului de Aur în acest an.

Messi şi-a exprimat din nou 'durerea' provocată de despărţirea de FC Barcelona, după 18 ani petrecuţi în Catalonia, dar şi entuziamul generat de începerea unui nou proiect alături de PSG de care a fost 'sedus'.

'Am primit şi alte propuneri, însă am fost sedus de acest proiect, de ambiţiile clubului, de jucători de care dispune, de grup... Toate aceste elemente au facilitat lucrurile pentru găsirea rapidă a unui acord', a precizat Messi, într-un interviu pentru France Football.

Messi spune că nu i-a dat sfaturi lui Mbappe, care a fost foarte aproape să semneze cu Real Madrid

'Sincer, eu tocmai sosisem la PSG şi nu îl cunoşteam suficient de bine la momentul respectiv, pentru a-i da sfaturi. Ca toţi ceilalţi, am aşteptat să văd ce se întâmplă. Dar până la urmă a rămas, iar pentru mine este o mare bucurie. Este încă un element în favoarea noastră pentru a ne atinge obiectivele. Cu un jucător ca el este uşor să te înţelegi, vorbeşte perfect spaniola, aşa că discutăm foarte mult şi în afara terenului', a spus Messi. Citește continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel