Legea prevenirii, promulgată. Ilan Laufer: O veste mult așteptată

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a anunțat faptul că Legea prevenirii a fost promulgată de către președintele Klaus Iohannis.

”Mă bucur să anunț o veste mult așteptată de mediul de afaceri din România, atât cel autohton, cât și cel străin.

O altă măsură foarte importantă din Programul de guvernare a fost indeplinită în 2017: Legea prevenirii, inițiată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, adoptată în Parlamentul României, a fost promulgată de Președintele României.

În acest moment, proiectul de Hotărâre de Guvern pentru anexele 1 și 2 ale legii se află deja în curs de avizare și din luna ianuarie această nouă lege va produce efectul mult așteptat de către mediul de afaceri din România, și anume : ECHILIBRUL și NORMALIZAREA relației dintre contribuabil și ANAF, precum și cu alte peste 40 de instituții cu atribuții în control.

Pentru o serie de mai bine de 500 de contravenții, organele de control abilitate nu vor mai putea aplica sancțiuni în mod automat. Acestea vor aplica un plan de remediere, cu un termen de maximum 90 de zile pentru îndreptarea neregulilor găsite în timpul controlului.”, a scris ministrul pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel