Klaus Iohannis și Traian Băsescu, în viziunea lui Mircea N. Stoian, expert în comunicarea non-verbală

Mircea N. Stoian, specialist în comunicarea non-verbală, a vorbit pentru DC News despre Klaus Iohannis și Traian Băsescu. El a explicat cum îi vede pe cei doi politicieni - actualul președinte și fostul șef al statului.

Întrebat cum îl percepe pe Klaus Iohannis, Mircea N. Stoian, specialist în comunicarea non-verbală, a spus: "Klaus Iohannis, din punct de vedere al imaginii, este ideal pentru România. Țara noastră nu a avut președinți înalți. Înălțimea este un atu foarte important în relațiile internaționale. Ca președinte, îl văd destul de retras. Nu este un președinte jucător. Este ardelean și este un om de bun simț. Klaus Iohannis nu este un om politic. El vine din societatea civilă. Forumul Democratic al Germanilor din România nu este un partid propriu-zis".

"Klaus Iohannis este un om ușor de citit. Este un tip liniar și relativ simplu de citit. Nu are ascunzișuri. Este extrem de încăpățânat, dar și stăpân pe ceea ce știe și știe destul de multe lucruri. Este un om cu picioarele bine înfipte în pământ, dar nu este un manipulator de clasă așa cum este Traian Băsescu. Klaus Iohannis va fi un președinte care va sta foarte multă vreme în umbră și de acolo va face niște jocuri. Are niște gesturi extrem de calme. Klaus Iohannis inspiră încredere și stabilitate. Eu spun doar ce inspiră Klaus Iohannis", a spus Mircea N. Stoian contactat de DC News.

Traian Băsescu, atacuri la persoană

"Discursul lui Traian Băsescu este unul care se adresează eminamente unei părți sentimentale a publicului. Traian Băsescu a făcut și va face întotdeauna apel la sentiment. Discursul care se adresează părții afective are mai mult impact. Traian Băsescu aproape întotdeauna a făcut apel la afectivitate. El are un discurs care mai degrabă se adresează afectivății telespectatorului decât inteligenței lui. Atacurile lui Traian Băsescu sunt mai degrabă atacuri la persoană. El nu atacă principii. El atacă oamenii, dar cu toate acestea, fostul președinte este unul dintre cei mai mari manipulatori din România", a conchis Mircea N. Stoian.

VEZI ȘI: Mircea N. Stoian, despre manipulare. Vanghelie, Geoană și Băsescu, luați în vizor - exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel