Mircea N. Stoian, despre manipulare. Vanghelie, Geoană și Băsescu, luați în vizor - exclusiv

Mircea N. Stoian, specialist în comunicarea non-verbală, a vorbit în exclusivitate pentru DC News despre politicienii care manipulează.

Mircea N. Stoian explică oamenilor ce se vede la televizor atunci când sonorul este oprit. El trece dincolo de bariera cuvintelor şi pune sub lupă tot ceea ce politicienii sau alte personaje care ajung prin studiourile de televiziune încearcă să ascundă sub preş. 

Politicienii spun de zece ori mai mult prin gesturi decât prin vorbe şi fapte. În acest sens, Mircea N. Stoian a dat exemplu emisiunea la care Mircea Geoană a participat, marți seară, la Realitatea TV. De asemenea, ne-a vorbit și despre Marian Vanghelie.

Rugat să numească un personaj politic care vorbește mai mult prin gesturi decât prin viu grai, Mircea N. Stoian ne-a spus: "Mircea Geoană. El a participat marți seară la o emisiune, la Realitatea TV. Jumătate din limbajul său non-verbal arăta că minte. În momentul în care a vorbit despre Marian Vanghelie sau despre partidul lui, a folosit mâna stângă foarte des. În momentul în care a vorbit despre lucruri generale și cu un impact mai puțin important a folosit mâna dreaptă. Repet: interviul de marți seară cu Mircea Geoană a fost edificator pentru mine apropo de cât de tare se poate minți în politică. Dintre toți politicienii, Traian Băsescu este cel care dă clasă în ceea ce privește manipularea".

Cât despre Marian Vanghelie, Mircea N. Stoian, contactat de DC News, a mai spus: "Marian Vanghelie nu este manipulator. El are școala străzii. Are un instinct de supraviețuire extrem de dezvoltat. Marian Vanghelie minte, nu este manipulator. Manipulatori sunt oamenii care știu să întoarcă adevărul și care amestecă adevărul cu minciuna. Marian Vanghelie este 80% minciună. Repet: are școala străzii și știe să mintă la momentul oportun".

VEZI ȘI: Coaliție PNL-PSRO-UDMR Mircea Geoană: „Mulți din PSD și UNPR vor veni alături de mine"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel