EXCLUSIV  Klaus Iohannis, gest de neînțeles. Lider PSD, reacție după greșeala președintelui-VIDEO

Klaus Iohannis nu l-a invitat pe Liviu Dragnea la recepția de Ziua Europei de la Cotroceni. Motivul pentru care președintele nu l-a invitat pe Liviu Dragnea este că nu a invitat "politicienii penali". Excepția a fost Traian Băsescu. De la vârful PSD a participat doar Ana Birchall.

Daniel Florea, candidatul PSD la Primăria Sector 5, nu are probleme cu legea și totuși nu a fost invitat la acest eveniment.

"Nu am fost invitat. Cred că este problema Administrației Prezidențiale modul în care înțelege să facă invitațiile la niște evenimente pe care le organizează, dar cred că evenimentele de anvergură națională și europeană nu trebuie să cadă în patimă politică. Cred că a fost o greșeală că a invitat selectiv persoane", a spus Daniel Florea la DC News Live.

"Nu știu cine l-a sfătuit pe domnul Iohannis să precedeze așa. Eu v-am spus situația în care am fost puși. Sigur că mi-aș fi dorit să fiu invitat la un asemenea eveniment. Nu s-a întâmplat, nu-i nimic. Asta este. Atât au înțeles unii din sărbătorirea acestui eveniment", a adăugat liderul PSD.

Întrebat dacă încearcă să comunice cu Klaus Iohannis, Daniel Florea a zis: "Pentru dialog este nevoie de doi. Noi suntem deschiși la orice tip de dialog, cu condiția să existe".

Răspunsul integral poate fi urmărit în debutul interviului:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel