Jumbo face angajări în magazinele deschise în România. Ce posturi oferă

Screen Shot 2013-02-14 at 2.04.01 AM
Screen Shot 2013-02-14 at 2.04.01 AM

Retailerul grec de Grecii de la Jumbo nu au făcut publice locațiile viitoarelor magazine, dar au declarat în 2007 că dețin în București un teren de 46.000 mp, cumpărat în 2006 cu aproximativ 5 milioane de euro.

În ultima raportare financiară, Jumbo a menționat că se așteaptă să deschidă două noi magazine în România în perioada iulie 2013 – iunie 2014. Astfel, retailerul grec caută să angajeze oameni pentru două magazine pe care vor să le deschidă la București și la Timișoara.

Locurile de muncă se adresează românilor care locuiesc în Grecia, dar care vor să se întoarcă în țară. Pentru a aplica, un candidat trebuie știe limba română și limba greacă scris și vorbit, să vrea să se întoarcă în România și să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 48 de ani. Instruirea va avea loc la Atena. Se caută manageri de magazin, casieri și vânzători, dar și manageri pentru depozite. În anunțul companiei se specifică faptul că se oferă un pachet atractiv, iar cei interesați pot trimite CV-urile pe adresa [email protected].

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel