Ionuţ Radu, gafă care o poate costa titlul pe Inter Milano. Antrenorul Inzaghi, prima reacţie

Fotografie creată de Kafeel Ahmed, de la Pexels
Fotografie creată de Kafeel Ahmed, de la Pexels

Ionuţ Radu a gafat decisiv în meciul Bologna - Inter, scor 2-1, iar greşeala sa o poate costa titlul pe Inter Milano. Nerazzurii puteau trece pe primul loc, dar aşa au rămas la 2 puncte în spatele rivalei AC Milan, cu 4 etape înainte de finalul campionatului. 

"Este multă dezamăgire, așa cum este și normal după ce s-a pierdut un meci în acest fel. Atmosfera nu a fost cea mai bună (n.r. în vestiar), Radu a făcut o greșeală la fel cum aș fi putut face și eu, sau vreun atacant ori mijlocaș.

Când un portar face o greșeală, iese cu atât mai mult în evidență. Acum trebuie să reacționăm după o înfrângere usturătoare, să luăm fiecare meci pe rând, știind că nu mai suntem la mâna noastră", a declarat Inzaghi, potrivit tuttomercatoweb

La finalul meciului Ionuţ Radu a fost surprins plângând, în timp ce colegii săi încercau să îl încurajeze. 

Ionuţ Radu a primit nota 3

”Putem spune că prestația lui a fost sigură până în minutul 82. Apoi a venit 'crima', eroarea incredibilă prin care i-a făcut cadou Bolognei victoria și care poate conta decisiv în cursa pentru titlu. După această înfrângere, Inter nu mai depinde doar de propriile rezultate”, au notat italienii de la Tuttomercato, care i-au dat nota 3 pentru evoluţia din meciul cu Bologna. 

Ionuț Radu a fost trimis în teren de Simone Inzaghi pentru că Samir Handanovic, titularul de drept din poarta Interului, a acuzat o accidentare la spate înaintea jocului. Românul a mai evoluat o singură dată în acest sezon, în Cupa Italiei, cu Empoli, meci câștigat de Inter cu 3-2 după prelungiri, scrie Digisport.

Ionuţ Radu pleacă de la Inter 

”Samir (n.r. Handanovic) apără mereu foarte bine. Radu va pleca la o altă echipă pentru că la vârsta lui nu mai poate aștepta la nesfârșit să-i surâdă norocul”, a declarat agentul lui Ionuț Radu, potrivit Sempreinter.

Istvan Kovacs, arbitru în finala Ligii Campionilor? Marius Avram: E ca un premiu pentru întreaga carieră. Poate a fost testul final

Declaraţiile vin după ce Istvan Kovacs a arbitrat la perfecţie semifinala Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Real Madrid, scor 4-3. 

"Am văzut două echipe preocupate doar de fotbal, doar să înscrie goluri, nu se gândeau cum să obțină ceva de la arbitru. La meciuri din Liga 1, jucătorii încearcă să obțină ceva de la arbitru. Le spuneam jucătorilor că se gândesc foarte mult cum să scoată ceva, să mai ciupească un fault. Și de aici pleacă această discuție, că meciurile din Champions League sunt mai ușor de arbitrat decât cele din Liga 1.

Când sunt jucători de o valoare mai scăzută, apar momente dificile pentru arbitri atunci când nu te aștepți, pot apărea dintr-o fază banală. În meciurile de un nivel înalt, având în vedere calitatea jucătorilor, te aștepți, ca arbitru, la ce urmează. Un aspect important al arbitrajului este capacitatea de anticipare a jocului. Poate și de aici apar unele probleme", a declarat Marius Avram.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel