Ionuț Vulpescu, PSD: PNL, politică distructivă. Scandalul politic ține loc de proiect de țară

Ministrul PSD, Ionuț Vulpescu, a declarat, vineri, că PNL generează scandaluri politice pentru că este în incapacitatea de a propune cu adevărat ceva românilor.

"Scandalurile politice generate de PNL zilele acestea demonstrează doar că liberalii încearcă să ajungă la putere prin orice mijloace, distrugând stabilitatea României și punând în pericol tendința pozitivă de creștere economică. Guvernarea actuală și PSD dau în continuare dovadă de eficiență, iar atacurile venite din partea liberalilor au o singură motivație: incapacitatea lor de a propune cu adevărat ceva românilor. Pentru ei scandalul politic, încercarea de a se folosi de instituțiile europene, manipularea opiniei publice țin loc de proiect de țară. PSD nu va renunța să promoveze interesele cetățenilor, ca partid aflat la guvernare. Am dus destule bătălii politice în acești ani, nu ne sperie o furtună într-un pahar cu apă", a declarat Ionuț Vulpescu.

Imaturitate politică. Politică distructivă

Ministrul Culturii a adăugat că "tendința PNL de a-și asuma proiectele promovate și susținute de Guvern denotă imaturitate politică și dovedește teama liberalilor de a se prezenta în fața electoratului cu mâna goală, fără să fi făcut nimic util pentru români. PNL este departe de a reprezenta o Opoziție credibilă. Din păcate, PNL duce în acest moment o politică distructivă, în detrimentul românilor. PSD și aliații săi la guvernare au cu ce se prezenta în fața cetățenilor. Adoptarea noului Cod Fiscal, scăderea cotei generale TVA de la 24% la 19%, scăderea TVA la 9% pentru toate produsele agro-alimentare și, desigur, introducerea cotei de 5% TVA pentru cărți sunt proiecte susținute de Guvern și de către Partidul Social Democrat. PNL nu a avut nicio contribuție concretă la crearea spațiului fiscal care permite adoptarea acestor măsuri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel