Ionel Arsene, PSD Neamț: Podul de la Luțca reparat în procent de circa 80%

Ionel Arsene pe podul de la Luțca
Ionel Arsene pe podul de la Luțca

Ionel Arsene,  președintele PSD Neamț, într-o postare pe Facebook, relatează despre stadiul lucrărilor la podul de la Luțca.

"Am revenit într-o vizită de lucru la #podul_de_la_Luțca, unul dintre cele mai mari poduri hobanate din țară, care are o lungime de 216 metri și care de anul trecut a intrat în reparații.

Este o lucrare complexă, realizată până în prezent în procent de circa 80%, fiind respectat graficul de execuție. Până acum au fost curățate armăturile cu tratament antirugină, s-au acoperit fisurile din interiorul și exteriorul grinzilor casetate, s-a îndepărtat betonul alterat din zona hobanelor rămase și a fost reabilitat sistemul rutier la rampele de acces.

De asemenea s-au montat lamele de carbon pentru preluarea eforturilor de întindere și s-a lucrat intens la intrările și ieșirile de pe pod, la turnarea betonului de tip ușor pentru egalizarea suprafeței de rulare, a plăcii de suprabetonare armată și a stratului de asfalt special.

Monitorizez cu maximă atenție acest proiect, pentru că este amplu și vreau să mă asigur că se respectă toate cerințele prevăzute în contract. Acest pod nu a fost modernizat niciodată de când a fost construit, în perioada anilor 1965 - 1970, și crea disconfort participanților la traficul din zona Roman - Sagna", a scris pe Facebook Ionel Arsene, președintele PSD  Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel