Învestire Guvern Cîţu. Mihai Fifor: PSD NU va bloca și NU se va opune învestirii unui guvern funcțional

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Partidul Social Democrat le solicită lui Klaus Iohannis și PNL să pună capăt crizei politice pe care au declanșat-o și să renunțe la anticipate.

"Parlamentarii PNL trebuie să vină mâine la muncă, să voteze la vedere pentru a demonstra românilor că au renunțat la jocurile politice și că vor într-adevăr să pună capăt crizei și să-și treacă guvernul. Învestirea unui guvern cu puteri depline este prima reparație pe care o pot face liberalii și președintele Iohannis, după ce au adus țara în haosul actual, după ce au periclitat siguranța și sănătatea populației pentru calculele lor politice meschine.

Iohannis și PNL trebuie să abandoneze definitiv nebunia cu anticipatele. Jocurile politice și calculele electorale trebuie să înceteze imediat.
Parlamentarii PNL trebuie să înceteze cu agenda ascunsă a anticipatelor. Singura formă prin care pot convinge populația că au renunțat la anticipate este să voteze LA VEDERE pentru învestirea propriului guvern", transmite Mihai Fifor.

"PSD nu va bloca și nu se va opune în niciun fel învestirii unui guvern funcțional"

"Conform declarațiilor liderilor partidelor politice parlamentare, la această oră există o majoritate clară pentru învestirea Guvernului Cîțu. Depinde numai de voința PNL să-și treacă guvernul, să pună capăt crizei politice și să înceapă să gestioneze criza generată de epidemia de coronavirus.

PSD se va comporta ca un partid responsabil, așa cum o face încă de la primele semnale privind epidemia de coronavirus. PSD a spus tot timpul: SĂNĂTATE, NU ANTICIPATE! PSD nu va bloca și nu se va opune în niciun fel învestirii unui guvern funcțional. Va fi prezent și nu va vota împotrivă", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel