Interviu DELICIOS cu Arsene Wenger. „Nu toți au șansa să refuze de două ori Real Madrid”

Foto: AGERPRES
Foto: AGERPRES

Antrenorul francez Arsene Wenger este unul dintre persoanele care au ajutat la revoluționarea fotbalului englez, cu o carieră de 22 de ani la Arsenal.

Conform BBC Sport, tehnicianul de 70 de ani a reușit să cucerească trei titluri de Premier League, dintre care unul fără înfrângere, dar și șapte cupe FA.

„[Arsenal] este iubirea vieții mele. Am dat 22 de ani din viața mea clubului. Am construit centrul de antrenamente și am construit Stadionul Emirates. Am depus mult efort să încerc să plătesc banii de stadion și să creez o atmosferă și o infrastructură care să permită clubului să meargă bine și să investească în viitor. Cred că suntem bine”, a spus Arsene Wenger, întrebat despre ce înseamnă Arsenal pentru el.

Cum e să refuzi Realul... de două ori?

„Ca manager al lui Arsenal, ați refuzat oferte de la Real Madrid de două ori, de la Bayern Munchen, Juventus, PSG, Franța, Anglia și Manchester United – pe care ați fost cel mai aproape să o acceptați?”, a fost una dintre întrebări.

„Cu siguranță Real Madrid – fiindcă nu știi prea multe persoane care să refuze de două ori clubul. Și am făcut asta pentru a sta cu o echipă care nu avea resursele de a câștiga campionatul. Însă, mi-am spus că dacă mă voi provoca să antrenez Arsenal, o voi duce până la capăt”, a răspuns Wenger.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel