Internship Guvern. Tudose: Ne-au arătat că se poate și altfel

Foto Facebook / Mihai Tudose
Foto Facebook / Mihai Tudose

Vineri, s-a încheiat Programul Oficial de Internship al Guvernului, ajuns la a V-a ediție. Cu această ocazie, premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj.

"A fost o bucurie să fiu alături de cei 100 de tineri care au încheiat astăzi Programul Oficial de Internship al Guvernului, ajuns la a V-a ediție. Le-am mulțumit pentru faptul că au ales să își petreacă vacanța de vară la Guvern, să ne ajute și să vadă din interior cum funcționează administrația centrală. Le-am spus că nu doar ei au avut ceva de învățat, ci și noi.

Acești tineri ne-au arătat că se poate și altfel și că prin creativitate și multă muncă se pot găsi soluții inovative la probleme dintre cele mai diverse. E clar că se impune o nouă abordare, iar proiectul legii internship-ului pe care l-am adoptat în ultima ședință de guvern va fi de un real ajutor, pentru că va aduce beneficii majore atât pentru tineri, cât și pentru angajatori.

Îi felicit încă o dată pe stagiarii noștri și sper ca măcar o parte dintre ei să se întoarcă și să ne devină colegi!", este mesajul transmis de Mihai Tudose pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel