Înlocuitor Cosmin Contra, Dinamo. Stefan Effenberg, Lothar Matthaus, posibili antrenori

Cosmin Contra ar putea prelua echipa națională a României, iar conducerea dinamovistă vrea să aducă în locul său un superantrenor.


 

"Am aflat că oamenii de la Dinamo deja sunt în mișcare. Vasile M‏iriuță și Claudiu Niculescu sunt două variante, neagreate de Adrian Mutu. Acesta a sunat la niște cunoștințe în Germania și i s-a propus un antrenor de la Koln sau ceva de genul acesta. L-a refuzat și a zis că vrea un nume mare pentru Dinamo.

Stefan Effenberg sau Lothar Matthaus ar fi cele două variante. Ar dori să aibă un contact și să afle ce pretenții au. Vor un nume ca să contracareze puțin plecarea lui Contra", a declarat jurnalistul Decebal Rădulescu la TV Digi Sport.

Lothar Matthaus a ieșit campion mondial cu Germania în 1990, iar tot atunci a primit și Balonul de Aur. A antrenat echipe precum Rapid Viena, Partizan Belgrad, Red Bull Salzburg, Maccabi Netanya și a fost la cârma naționalelor Ungariei și Bulgariei.

Effenberg a câștigat Liga Campionilor și campionatul Germaniei cu Bayern Munchen, iar ca antrenor a fost doar pe banca lui Paderborn.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel