Implanturi de cocaină în sâni - ultima metodă a "cărăușilor"

cocainapanama
cocainapanama

Traficul de

Potrivit Daily Mail, o femeie de 28 de ani din Panama a fost constrânsă de traficanţi de droguri să facă o operaţie la nivelul bustului, pentru a-i "implanta" două pungi de cocaină pură, de aproximativ un kilogram fiecare. Drogul urma să ajungă în Spania, pentru comercializare, dar femeia a fost oprită de vameşii spanioli pe aeroportul El Prat, din Barcelona. Femeia le-a stârnit vameşilor suspiciuni prin modul în care se comporta, deoarece părea obosită, incoerentă şi răvăşită. Când au supus-o controlului corporal, agenţii de pe aeroport au constatat că femeia avea un bandaj plin de sânge în jurul sânilor.

Tânăra a recunoscut că avea implantate în sâni două pungi de cocaină. Dusă de urgenţă la spital, pentru că începuse să se simtă foarte rău, femeii i-au fost extrase cele două pungi implantate în sâni, în care erau mai multe punguţe de plastic sigilate. Cocaina era împărţită în doze exacte, cele două pungi cu cocaină extrase din sânii femeii cântărind împreună 1,8 kilograme. Pe piața drogurilor, 1,8 kilograme de cocaină valorează aproximativ 280.000 de euro.

După ce a primit îngrijiri medicale, femeia a fost trimisă la închisoare. Se pare că prinderea tinerei pe aeroport a fost soluția salvatoare, deoarece nu ar mai fi rămas în viaţă prea mult timp.

Situația din aeroportul El Prat nu a fost primul caz de trafic cu droguri implantate în sânii unei femei. În 2011, în Italia, pe aeroportul Fiumicino din Roma, un fotomodel a fost prins cu pungi de cocaină implantate în sâni şi fese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel