Iaşi: Mai multe persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un TIR

ambulanta
ambulanta

Un număr de 14 persoane au fost rănite uşor, sâmbătă la prânz, după ce microbuzul în care se aflau a intrat în spatele unui TIR, pe drumul european 583, în zona Podu Iloaiei, din judeţul Iaşi, a informat Inspectoratul ieşean pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit Poliţiei, microbuzul se deplasa pe ruta Iaşi - Suceava, iar în apropierea localităţii Podu Iloaiei, din judeţul Iaşi, şoferul a pierdut controlul autovehiculului, acesta lovind din spate un tir, care se deplasa regulamentar, transmite Mediafax.

"Este vorba despre nerespectarea distanţei între autovehicule. Şoferul microbuzului nu a adaptat probabil viteza în condiţiile carosabilului umed. Au rezultat 14 răniţi uşor, toţi fiind transportaţi la spitale din Iaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Alina Vezeteu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Silvia Spiridon, a afirmat că la faţa locului au fost deplasate mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe.

Medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi a declarat că toţi cei 14 pasageri ai microbuzului au contuzii uşoare.

"Doi dintre ei au fost duşi la Spitalul de Neurochirurgie, unul la Ortopedie în Copou, iar ceilalţi la spitalul Sfântul Spiridon. Nu este nimeni în stare de şoc, au diverse lovituri uşoare", a spus medicul Diana Cimpoeşu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel