HOROSCOP 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni: Anul în care poți da lovitura

Ema Apostu / 01 ian 2019 / 17:32 Salveaza PDF Comentarii

HOROSCOP 2019. Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile generale pentru anul 2019, la România TV.

HOROSCOP 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni: Anul în care poți da lovitura. În 2019 ar trebui să scăpăm de toate lucrurile care ne-au îngreunat, stresat, nemulţumit pe parcursul anilor. Avem şanse să eliminăm convingerile, ezitările, convingerile, fricile care ne-au ţinut pe loc, potrivit spuselor Cameliei Pătrășcanu. Urmează planuri îndrăzneţe pentru anul acesta, mai multă mobilizare. Din 2019, timp de şapte ani, Uranus va sta în Taur, un semn al eficienţei, banilor, prosperităţii.

Vezi și: HOROSCOP 2019. Zodiile afectate cel mai puțin de ECLIPSA de SOARE din ianuarie 2019

HOROSCOP 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni: Anul în care poți da lovitura. Nu este un an al marilor amoruri, dar este un an al realizărilor practice, al sporului creşterii prin propria muncă. Este foarte posibil ca mulţi să îşi schimbe profesia. Anul 2019 vine cu mult curaj. Poate fi anul în care să deschidem o afacere. Anul în care poți da lovitura. Este un an practic şi financiar, un an de business.

HOROSCOP 2019. Camelia Pătrășcanu, previziuni: Anul în care poți da lovitura. Toată lumea este stârnită să mişte ceva în viaţă. Unii pot obţine un plus de prosperitate prin relaţii. Suntem stârniţi să învăţăm. Jupiter ne stimulează să fim înclinaţi către educaţie. Studiile sunt făcute cu rost şi lucram în acel domeniu. Este vorba despre acte importante în activitatea noastră, care dau ideea că suntem într-o expansiune. Cunoştinţele ne dau libertatea de a jongla mai mult. Jupiter aduce şi o mai mare vigilenţa şi claritate şi inteligență în felul în care judecăm aspectele din planul politic şi social.

Vezi și: HOROSCOP 2019 ZODII. Camelia Pătrășcanu: Zodiile care devin părinți în 2019

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29