EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Horoscop, sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur intră în Scorpion.

Planeta comunicării, Mercur, va intra în semnul Scorpionului pe care îl va tranzita până pe 24 noiembrie. Vom deveni mai suspicioși, introvertiți și dornici de a afla secretele celorlalți. Mercur în Scorpion oferă simț al observației și intuiție puternică.

Berbec

Vei intra într-o fază în care nu vei dori să comunici foarte multe despre tine. Îi faci pe apropiați să fie atenți la altceva. Vrei liniște.

Taur

Partenerul va deveni mult mai comunicativ, dar și destul de curios. Chiar dacă nu are ce să afle, el va insista destul de mult

Gemeni

Mercur te va face mult mai atent la treburile gospodărești. Vei dori ca fiecare să se țină de plan și îi vei apostrofa imediat pe cei dragi dacă nu îl respectă.

Rac

Discuțiile purtate cu copiii îți vor aduce multe revelații. Vei pune mai mult preț pe exprimarea de sine. Vrei să fii văzut și auzit.

Leu

Discuțiile din sânul familiei vor fi interminabile. Va fi destul de greu să ajungi la un numitor comun cu unele persoane dragi, în ciuda eforturilor depuse.

Fecioară

Vei avea cuvintele la tine. Vei fi cea mai convingătoare persoană oriunde te-ai duce. Poți profita de acest lucru pentru a face pe cineva să se răzgândească.

Balanță

Vei fi mult mai atent la cheltuielile pe care le vei face. Îți vei permite să fii curios și să nu te lași până nu vei primi cele mai bune explicații și oferte.

Scorpion

Mercur te va ajute să iei decizii, îți va încuraja procesul de gândire, dar te va face și suspicios până peste măsură. Verifică mai multe surse.

Săgetător

Vei dori să faci un pas în spate. Și partenerul va deveni mai retras. Parcă ai nevoie de o perioadă în care să nu mai auzi de nicio știre negativă.

Capricorn

Discuțiile cu prietenii vor fi foarte profunde. Vei afla multe lucruri despre ei la care nu te-ai fi gândit nicioadată. Totuși nu te lăsa prea mult afectat!

Vărsător

Vei fi expus orice ai face. Și cei dragi așteaptă de la tine să iei decizii, să îți asumi unele evenimente și să îi direcționezi și pe ei.

Pești

Legătura cu spiritualitatea va fi una mai specială. Vei dori să călătorești, să studiezi, să porți discuții cu oameni cu mai multă experiență de viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel