EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 18 decembrie 2021

foto ilustrativ pixabay/ Horoscop, sâmbătă, 18 decembrie 2021
foto ilustrativ pixabay/ Horoscop, sâmbătă, 18 decembrie 2021

Horoscop. Mâine vom avea Lună Plină în Gemeni. 

Mâine vom avea ultima Lună Plină din anul 2022. Acest eveniment se va petrece în semnul Gemenilor. Luna va fi în trigon cu Jupiter și în careu cu Neptun. Ne vor da târcoale gânduri care se contrazic, dar nu vom pierde încrederea. Tot mâine, Venus începe retrogradarea în semnul Capricornului, care va dura până pe 29 ianuarie.

Berbec

Cuvintele te vor însufleți, însă te vor și obosi. Dacă vei petrece timp cu prea mulți oameni, îți vei pierde răbdarea destul de repede.

Taur

Faci tot posibilul să nu stai cu emoțiile tale. Comunici, faci cheltuieli, mănânci. Și chiar refuzi orice discuție care ți se pare provocatoare.

Gemeni

Vei trece de la o stare la alta imediat. Apropiații vor rămâne uimiți de nivelul tău de adaptabilitate. Dar vei fi cel mai productiv.

Rac

Vrei să petreci timp doar cu persoanele cele mai apropiate. Refuzi orice altă invitație. Oboseala din timpul săptămânii își va spune cuvântul.

Leu

Cauți orice metodă prin care să alungi plictiseala. Îți vei căuta prietenii și le vei face propuneri de petrecere a timpului.

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu stai să le faci pe plac tuturor, ci să preiei inițiativa oriunde te-ai duce. Chiar va fi nevoie de o persoană care să ia decizii.

Balanță

Îți dorești un program mai liniștit, să stai mai mult pe acasă, însă nu se va putea. Vei fi pe drumuri și vei avea multe de rezolvat.

Scorpion

Vei respinge orice eveniment care presupune cheltuieli mari. Preferi să stai mai retras astăzi decât să îți destabilizezi bugetul personal.

Săgetător

Partenerul este cam indecis și te-ai săturat să fii tu cel responsabil. Așa că, de data aceasta, vei prefera să rămâi indiferent.

Capricorn

Programul zilei este unul destul de aglomerat. Astrele îți recomandă să înveți să delegi. Dacă nu o vei face, te vei trezi depășit de situație.

Vărsător

Vrei să petreci, să te vezi cu oamenii dragi, însă nivelul de energie nu este cel dorit. Va fi nevoie să înveți să îți creezi limite.

Pești

Vei fi atent la nevoile familiei. Ba chiar îți vei face programul în funcție de nevoile rudelor. Astrele îți recomandă să eviți conflictele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel