EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 11 decembrie 2021

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Sextil Mercur/Jupiter și conjuncție Venus/Pluto.

Sextilul dintre Mercur din Săgetător și Jupiter din Vărsător. Vom fi diplomați, vom gândi într-un mod obiectiv și vom lua decizii corecte. De asemenea, vom deveni foarte sociabili.

Conjuncția dintre Venus și Pluto din Capricorn ne pregătește de retrogradarea lui Venus. Mulți vor lua decizii marcante pe plan relațional. Gelozia și posesivitatea vor fi greu de controlat.

Berbec

Cum Marte va schimba peste două zile semnul, este posibil să nu te simți în apele tale astăzi. Pendulezi între dorința de retragere și cea de socializare.

Taur

Conjuncția lui Venus cu Pluto îți va provoca principiile. Începi să îți pui multe întrebări și încerci să afli dacă unele acțiuni au rost.

Gemeni

Partenerul te va încuraja orice ai vrea să faci. Mai ales dacă planurile tale implică și cheltuieli serioase. Chiar ai nevoie de suportul său.

Rac

Astăzi nu vei face nicio concesie. Nu ești dispus să negociezi absolut nimic mai ales dacă vezi că și celelalte persoane sunt destul de rigide.

Leu

Nu vei avea deloc toleranță pentru cei care nu se țin de cuvânt față de tine. Dacă altădată mai treceai cu vedere, astăzi nu o vei face.

Fecioară

Comunicarea cu membrii familiei va fi cheia zilei. Vă veți ajuta reciproc, indiferent de cine are probleme. Copiii au nevoie de atenție.

Balanță

Nu accepți nicio schimbare de plan atunci când este vorba de programul stabilit cu familia. Discutați deschis, dar nu lași de la tine.

Scorpion

Cuvintele tale vor avea greutate. Îi vei convinge chiar și pe cei care te cunosc bine de tot ce îți dorești. Faci cheltuieli cu rost.

Săgetător

Ziua va fi apăsătoare fără a avea un motiv anume. Te vei ocupa de treburile gospodărești, te vei vedea cu oamenii dragi, dar vei fi abătut de fiecare dată.

Capricorn

Conjuncția Venus-Pluto din semnul tău te va face mai atent la modul în care te arăți celorlalți. Te vei preocupa mai mult de garderobă.

Vărsător

Este o zi bună pentru compasiune, iertare, împăcare și noi planuri. Vei conștientiza anumite obiceiuri toxice și vei dori să le schimbi.

Pești

Curiozitatea poate veni la pachet și cu unele vești mai neplăcute. Și te vei întreba dacă mai are rost să întreții unele legături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel