EXCLUSIV  Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să se pună pe primul loc. ”Vă aduce strălucire, sunteți regii”

foto pexels/ Horoscop 22 iulie
foto pexels/ Horoscop 22 iulie

Astăzi, Soarele se mută în zodia Leului. Iată cum te influențează în funcție de zodie. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a vorbit, în emisiunea de astăzi, 22 iulie 2022, despre ”ziua minunată” în care ”trecem de la nevoia de confort a Racului, de la rezistență, la Soarele în Leu, care te împinge să ieși din casă, să te bucuri de soare, de mare, de copii, de petreceri, de un film, de un concert, de evenimente și de iubire, indiferent ce înseamnă pentru tine: iubirea de sine sau iubirea celorlalți”. ”Soarelui în Leu îi place foarte mult competiția, dar și să te bucuri de simțurile tale. Câteodată, apare o mică exagerare, un mic dramatism” spune Daniela Simulescu. 

Iată previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni, Leu și Fecioară: 

Berbec

Soarele se mută în casa a cincea și, indiferent ce vei face în acest weekend, e foarte important să te pui pe primul loc. Fă-te prezent! 

Taur

Soarele se mută în casa a patra și, cu aspectele care vin, apar situații care te țin mai mult acasă sau care te determină să te implici în situații din familie. Va trebui să-ți faci timp să mai stai și pe acasă. 

Gemeni

Soarele se duce în casa a treia și vorbiți, comunicați, scrieți, important e să o faceți și să discutați cu cât mai mulți oameni. Nu e o perioadă bună pentru tăcere. 

Leu

Ați așteptat de mult timp, trebuie să recunoaștem. Soarele vă aduce strălucire și vă face și foarte încăpățânați, vi se pare că sunteți regii, dar de unde să învățăm iubirea de sine dacă nu de la lei? 

Fecioară 

Soarele se mută în casa a douăsprezecea, începe o mică hibernare pentru voi sau o perioadă în care să vă ocupați de chestiunile murdare, să eliminați tot ce este negativ, neplăcut, tot ce nu mai crește în viața voastră. 

Vezi mai mult în video: 

Până în 23 august, se anunță un sezon al bucuriei, al distracțiilor, dar și al încrederii în forțele proprii. Energia Leului va fi resimțită și datorită faptului că Mercur este și el în semnul acesta al extravaganței și ne face să comunicăm cum n-am fi îndrăznit altfel să o facem. Totodată, sezonul Leului va include și o Lună Nouă în Leu, un eveniment astrologic extrem de favorabil, cu bucurie și noroc pentru toate zodiile.

Timp de o lună, între 22 iulie și 23 august, ne vom simți „luminați” de energia Leului guvernat de Soare. Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. 

Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Vezi aici previziunile pentru fiecare zodie

Luna Nouă din Leu din 28 iulie 2022 va fi una dintre cele mai bune zile ale anului, anunță astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea dedicată. ”De această dată, va fi în trigon cu Jupiter care-și va începe retrogradarea chiar pe 28 iulie. Avem foarte multe premise pentru a spune că este o zi bună” a precizat astrologul. Luna Nouă din 28 iulie se va petrece în jurul orei 21:00, respectiv la 20:55, mai spune Daniela Simulescu. De fiecare dată când avem o Lună Nouă, avem un nou început, un moment în care să o luăm de la capăt sau să schimbăm ceva. 

”Această Lună Nouă vorbește despre iubirea pe care ne-o acordăm nouă. Luna aceasta Nouă în Leu e în trigon cu Jupiter. Aceste aspecte sunt aducătoare de noroc, de șanse. Dar să știți că trigonul vine cu șanse, cu reușite, doar dacă-l pui la muncă. În astrograme, oamenii care au asemenea aspecte și care nu sunt conștienți de talentele lor, nu vor face nimic cu ele, niciodată. Dacă omul știe că are un talent, o calitate și-l pune la muncă, atunci are beneficii. Jupiter își începe retrogradarea în semnul Berbecului și ne poate ajuta să reluăm toate proiectele pe care le-am avut de pe 11 mai, când a intrat în acest semn și până pe 28 octombrie, când se va întoarce în Pești. Citește continuarea aici

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel