Horoscop 6 august Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. SURPRIZE pentru o ZODIE!

foto pixabay/ HOROSCOP
foto pixabay/ HOROSCOP

Horoscopul de weekend, 6 - 8 august, aduce lucruri nebănuite pentru fiecare zodie în parte, cu un Careu Soare- Uranus, dar și cu Luna Nouă în Leu. 

EXCLUSIV  Horoscop 6 august. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care primește bani, astăzi. Contul îi va crește!

Horoscop Balanță 

Luna Nouă este în casa a 11-a. Ieșim, petreceri, uităm că suferim de dragoste, că partenerul nu se poartă cum ar trebui, sunteți ”bușiți emoțional”. În zilele următoare, orice suferință o să doară, de la un cuvânt auzit la o ceartă. Organismul vă trimite semnale, o înțepătură, o chestie, dar măcar e un weekend bun de distracție. 

Horoscop Scorpion 

Vei fi nevoit să iei decizii legate de familie, ceea ce nu-ți convine neapărat. Trebuie să fii tu cel care-și asumă, e tare greu să-ți asumi, pentru că știi cât de mult doare o greșeală și să fii criticat, dar va trebui să-ți asumi. Vei primi sprijin, în schimb. 

Horoscop Săgetător

Luna Nouă în casa a noua. Ce înseamnă asta? Drumuri, călătorii, dor de ducă. Mergeți din A în B, dar până la B, treceți și prin C și prin D, pierdeți timp pe drum, căci apar multe surprize. 

Horoscop Capricorn

Stați acasă, cu Luna Nouă în casa a opta, vorbiți despre problemele care vă interesează cu adevărat, discutați cu partenerul. Acceptați că și voi greșiți, că și cealaltă persoană greșește. E ca o ședință de terapie weekend-ul acesta pentru voi. 

Horoscop Vărsător

Luna Nouă e în casa a șaptea. Relațional, pot apărea tot felul de chestii neprevăzute. E un zumzet foarte interesant! 

Horoscop Pești 

Relațional sunteți bine, vă înțelegeți, puteți găsi o cale. Trebuie să aveți grijă la treburile gospodărești, o să vă facă plăcere să munciți. O să vă placă la nebunie, cu Luna Nouă în casa a șasea. 

Horoscop de weekend. Careu Soare-Uranus și Lună Nouă în Leu: Se întâmplă duminică, la 16:50. Patru zodii avertizate

”E vineri, înainte de o Lună Nouă care mie... nu prea-mi place” a spus astăzi astrologul DCNews. ”Sâmbătă avem un careu Soare - Uranus, iar în 8 august, duminică, undeva pe la 16:50, avem o Lună Nouă în leu, care nu-mi place deloc” a precizat Daniela Simulescu, adăugând: Avem de-a face cu Uranus zilele acestea, Uranus care provoacă, mai ales când e careul dintre Soare și Uranus putem avea de-a face cu chestii neobișnuite, neașteptate, surprinzătoare, neconformiste, rebeliune, proteste. Vorbim aici de nivelul nostru individual. S-ar putea să fie cu evenimente care să te bage-n priză, să creeze o stare de nemulțumire interioară, o dorință de schimbare, să vrei să te schimbi, dar nu știi cum să faci, ai impresia că toată lumea se schimbă și se adaptează ușor, numai tu nu. Ce știi astăzi, n-o să mai știi mâine, ce planifici nu se va întâmpla.” 

Vezi continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel