EXCLUSIV  Horoscop de weekend. Careu Soare-Uranus și Lună Nouă în Leu: Se întâmplă duminică, la 16:50. Patru zodii avertizate

foto pixabay. Careu Soare-  Uranus și Lună Nouă în Leu, în weekend
foto pixabay. Careu Soare- Uranus și Lună Nouă în Leu, în weekend

Weekend-ul nu vine cu vești bune, din punct de vedere astrologic. 

”E vineri, înainte de o Lună Nouă care mie... nu prea-mi place” a spus astăzi astrologul DCNews. ”Sâmbătă avem un careu Soare - Uranus, iar în 8 august, duminică, undeva pe la 16:50, avem o Lună Nouă în leu, care nu-mi place deloc” a precizat Daniela Simulescu, adăugând: Avem de-a face cu Uranus zilele acestea, Uranus care provoacă, mai ales când e careul dintre Soare și Uranus putem avea de-a face cu chestii neobișnuite, neașteptate, surprinzătoare, neconformiste, rebeliune, proteste. Vorbim aici de nivelul nostru individual. S-ar putea să fie cu evenimente care să te bage-n priză, să creeze o stare de nemulțumire interioară, o dorință de schimbare, să vrei să te schimbi, dar nu știi cum să faci, ai impresia că toată lumea se schimbă și se adaptează ușor, numai tu nu. Ce știi astăzi, n-o să mai știi mâine, ce planifici nu se va întâmpla.” 

HOROSCOP: Sfatul pentru acest weekend este: ”Dacă-ți faci planuri și nu se mai țin sau se întâmplă ceva neprevăzut, să nu te superi, să nu enervezi și să iei ca atare, pas cu pas, să vezi cum merg lucrurile”. 

HOROSCOP: Atenționare pentru weekend: ”Grijă foarte mare, pentru că Soarele este în Leu, te provoacă, sunt chestii neașteptate, din cauza careului cu Uranus.”

Luna Nouă în Leu, în 8 august. Patru zodii atenționate

"Când vorbim despre Luna Nouă în Leu vorbim despre conjuncția celor doi aștri importanți, dintre Soare și Lună, de fiecare dată într-o altă zodie, dar de această dată și Soarele, și Luna sunt în Leu la gradul 16. Prima dată când vorbim despre acest grad, sunt cei care au planete personale în Leu pe la gradul 16, vor simți mai mult această Lună Nouă și bineînțeles când vorbim de Lună Nouă vorbim și despre chestii interioare, nu neapărat despre evenimente. Cum am spus tot anul: grijă pentru toți cei care au marcaj fix, în afară de Leu, cei care mai au Taur, Vărsător și Scorpion în astrogramă. Cu Luna Nouă în Leu vorbim despre începuturi, despre intenții, despre senzații, despre dorință, plăcere, despre iubire de sine, redescoperire, tot ce înseamnă hai să mă scot de aici, hai să mă iubesc, să îmi pese mai mult de mine. (...) Când vorbim de Leu, vorbim de podium și despre a reuși să treci peste niște lucruri, indiferent de ceea ce spune lumea în jurul tău, vorbim despre curaj, victorie, de a trece mai departe. Energia Leului disprețuiește mila, privirile înjositoare, vrea tot ce este mai bun, deosebit, de calitate, luxos câteodată. V-aș spune să începeți să vă iubiți mai mult pe voi, dacă ar fi să o luăm așa clișeistic.", a explicat Daniela Simulescu. Vezi aici continuarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel