EXCLUSIV  Lună Nouă în Leu. Daniela Simulescu, avertisment: La limita între viață și moarte. Pierzi oameni, pierzi bani

Lună Nouă în Leu. Daniela Simulescu, avertisment: La limita între viață și moarte. Pierzi oameni, pierzi bani / Foto: Pixabay
Lună Nouă în Leu. Daniela Simulescu, avertisment: La limita între viață și moarte. Pierzi oameni, pierzi bani / Foto: Pixabay

Va fi Lună Nouă în Leu pe 8 august. Astrologul DC NEWS a spus ce ne așteaptă în perioada următoare.

"Când vorbim despre Luna Nouă în Leu vorbim despre conjuncția celor doi aștri importanți, dintre Soare și Lună, de fiecare dată într-o altă zodie, dar de această dată și Soarele, și Luna sunt în Leu la gradul 16. Prima dată când vorbim despre acest grad, sunt cei care au planete personale în Leu pe la gradul 16, vor simți mai mult această Lună Nouă și bineînțeles când vorbim de Lună Nouă vorbim și despre chestii interioare, nu neapărat despre evenimente. Cum am spus tot anul: grijă pentru toți cei care au marcaj fix, în afară de Leu, cei care mai au Taur, Vărsător și Scorpion în astrogramă. Cu Luna Nouă în Leu vorbim despre începuturi, despre intenții, despre senzații, despre dorință, plăcere, despre iubire de sine, redescoperire, tot ce înseamnă hai să mă scot de aici, hai să mă iubesc, să îmi pese mai mult de mine. (...) Când vorbim de Leu, vorbim de podium și despre a reuși să treci peste niște lucruri, indiferent de ceea ce spune lumea în jurul tău, vorbim despre curaj, victorie, de a trece mai departe. Energia Leului disprețuiește mila, privirile înjositoare, vrea tot ce este mai bun, deosebit, de calitate, luxos câteodată. V-aș spune să începeți să vă iubiți mai mult pe voi, dacă ar fi să o luăm așa clișeistic.", a explicat  Daniela Simulescu. 

Simulescu, avertisment: O casă care sperie în astrologie

Astrologul DC NEWS a venit și cu un avertisment legat de faptul că Luna Nouă este în casa a 8-a, o casă care "sperie în astrologie". 

"Când ai o astrogramă a momentului, primul lucru la care te uiți este unde este plasată Luna Nouă, în care dintre casele astrologice. Și Luna Nouă este în casa a 8-a. Casa a 8-a a fost foarte demonizată, terfelită, dusă în derizoriu. Este o casă care sperie în astrologie. Este o casă apăsătoare. Este considerată casa morții, casa sexului, casa lucrurilor interzise, a tot ceea ce înseamnă periculos, crize, accidente. Casa a 8-a e o casă unde pierzi energie fizică, pierzi oameni, pierzi bani. Nu asimilează chestii în organismul tău. Casa a 8-a are și o componentă unde nu ai putere, unde nu ai putință. Neputința ta unde efectiv orice nu te-ai chinui să faci, nu reușești.

Există un detaliu tehnic așa, se zice că atunci când ai multe planete în casa a 8-a în astrograma natală, nu prea ai liber arbitru. Ți se întâmplă multe lucruri și ești în bătaia vântului, în bătaia puștii, fără să faci nimic. Fără  să ai tu niște acțiuni, niște gesturi, dintr-o dată membrii familiei pățesc chestii, tu pățești chestii, ești tot timpul la limita între viață și moarte. E tare neplăcut acolo în casa a 8-a. Pe lângă această neputință, lipsă de control, moarte metaforică, nu neapărat moartea ta, casa a 8-a, îmi place mie să mă uit la tot ceea ce este legat de renaștere. Noi facem o analogie casa 8-a cu Scorpionul, nu e neapărat cea mai potrivită, însă când avem planete în casa a 8-a, ele nu ne omoară, dar nici nu ne lasă să trăim, cam asta este cu Luna Nouă în casa a 8-a, Luna Nouă în Leu.", a mai spus astrologul DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy