EXCLUSIV  HOROSCOP 30 septembrie 2021 Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi plină de nervi și disperare

foto pixabay/ HOROSCOP 30 septembrie 2021 Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi plină de nervi și disperare
foto pixabay/ HOROSCOP 30 septembrie 2021 Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi plină de nervi și disperare

HOROSCOP 30 septembrie 2021. Află ce ți-au pregătit astăzi astrele, în ultima zi a lunii septembrie 2021. 

HOROSCOP 30 septembrie 2021. Astăzi avem un careu între Mercur și Pluto, iar acest careu presupune că vrem să-i schimbăm pe ceilalți pentru că, în realitate, nu ne convine ceva la noi. 

HOROSCOP 30 septembrie 2021 Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

HOROSCOP 30 septembrie 2021 Balanță

Astăzi ieșiți în față, pentru că nu sunteți de acord, nu vă convine, vedeți lucrurile diferit și parcă e ceva înăuntrul vostru care vă determină să înțepați oamenii din jurul vostru, să nu fiți de acord cu ei, sub pretenția că vreți să faceți lucrurile corect, însă dinamitați și mai mult discuțiile. 

HOROSCOP 30 septembrie 2021 Scorpion

Ideile voastre sigur au și un sâmbure de adevăr, dar, când le expuneți, ați face bine să nu le expuneți fantasmagoric, pentru că oamenii se vor uita la voi și vor zice ”ai luat-o razna, ce s-a întâmplat cu tine?”. Aveți grijă cu scenarita asta, pentru că oamenii, în viitor, se vor uita diferit la voi și se vor teme de ce ați putea zice sau gândi. Puțină grijă! 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 30 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi testată la serviciu. Schimbări uriașe

HOROSCOP 30 septembrie 2021 Săgetător

Vreți să-i țineți pe ceilalți să facă așa cum vreți voi. Dacă ați putea să-i comandați... Doamne ferește ca unul dintre apropiații voștri să aibă alte idei... Disperare înăuntrul vostru astăzi, disperare! 

HOROSCOP 30 septembrie 2021 Capricorn

Oamenii se vor uita la voi și vor zice că ați luat-o razna, ”i se pare că e prea deștept”. Modul în care vă manifestați e puțin dictatorial, exagerat. 

HOROSCOP 30 septembrie 2021 Vărsător

Temerile voastre vor fi expuse prin faptele celorlalți. Nu vă gândiți cum să-i schimbați pe ceilalți, ci cum să vă schimbați voi modul de a gândi sau de a acționa. 

HOROSCOP 30 septembrie 2021 Pești

La o verificare a bugetului, al vostru, al partenerului, s-ar putea să aveți o surpriză neplăcută și o să aveți cele mai negre scenarii. Aveți impresia că dacă ați cheltuit o sumă de bani, rămâneți fără bani până la sfârșitul anului. Cu cât exagerați, cu atât o să vă faceți mai multe gânduri negre. 

VIDEO HOROSCOP 30 septembrie 2021: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel