EXCLUSIV  Horoscop 30 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi testată la serviciu. Schimbări uriașe

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Profesional, vei fi testat enorm. Tu ai vrea să fie o stare de armonie, dar cu cât te vei chinui să faci lucrurile să meargă, cu atât nu vor merge. De dimineaţă, s-ar putea să fii liniştit şi seara să schimbi foaia. Faptele tale sunt liniare, însă discursul se schimbă, este extremist.

TAUR

Va fi greu în orice chestie de rutină pe care o faci. Dacă ieri ai respectat un regulament, ţi-ai creat un stil, vei dori să îl ai şi astăzi. Te vei lovi de tot felul de blocaje. Blocajele apar pentru a-ţi arăta că trebuie să schimbi ceva. Este o bătălie mare în interiorul tău, astăzi.

GEMENI

Nu vei avea control asupra acţiunilor, asupra modului de exprimare, de comunicare. S-ar putea să fii cam dramatic, astăzi, să faci o scenă din orice.

RAC

Este greu în discuţiile cu familia, mai ales când e vorba de lucruri pe care nu le puteţi controla nici unii, nici alţii. Astăzi, este o zi importantă pentru tot ceea ce înseamnă contracte. Nu vă grăbiţi!

LEU

Astăzi, nu suportaţi altă părere. Veţi lua personal orice părere diferită faţă de a voastră, mai ales la locul de muncă. Vă veţi ieşi din fire, chiar dacă oamenii nu sunt agresivi, nu vă înţeapă. Veţi avea un spirit de front împotriva oricui. 

FECIOARĂ 

Voi vreţi să faceți o cheltuială, ajungeţi la locul respectiv şi vi se spune că e mai bun celălalt produs. Aveţi impresia că persoana respectivă încearcă să vă manipuleze, să vă mintă. Orice intervenţie a altcuiva din exterior asupra hotărârilor voatre legate de bani va determina tensiuni.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel