EXCLUSIV  Horoscop 27 februarie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea cea mai "iubibilă" zi a anului

Horoscop 27 februarie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Este cea mai iubibilă zi pentru o zodie / Foto: Pixabay
Horoscop 27 februarie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Este cea mai iubibilă zi pentru o zodie / Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Venus, guvernatoarea ta, se apropie frumos așa de o conjuncție cu Jupiter, o resimți tu așa puțin. Vei avea cea mai iubiblă zi a anului, cum îi spun eu, dar să nu uităm și că se apropie de o conjuncție cu Jupiter, mai ales în Casa a 7-a, deci vei trece prin niște evenimente mai neplăcute pe plan partenerial. Fie partenerul tău trece prin momente mai grele sau tu și va trebui să găsiți împreună un fel de câmp de luptă, astfel încât să vă puteți desfășura amândoi. 

SCORPION

Și ție îți recomand să bagi cărbuni. Atâta timp cât Marte este în mers direct, e în Casa a 8-a, e adevărat, nu prea ți-a convenit ce s-a întâmplat în viața ta, să ne aducem aminte din toamna anului trecut, posibil că ai fost tot timpul pe muchie, pe muchie din punct de vedere relațional, pe muchie din punct de vedere financiar, pe muchie din punctul de vedere al sănătății, deci foarte multe muchii, dar chiar și așa, cu siguranță ce ai pierdut în ultimele luni, acolo e un spațiu care trebuie umplut, și, gândește-te bine la asta.

SĂGETĂTOR

Ție ți-aș recomanda să profiți totuși de faptul că este Marte în Casa a 7-a nestingherit, îl avem pe Jupiter în Casa a 5-a, Venus este și ea în Casa a 5-a, adevărul este că ție astrele îți cam dau, dar nu îți bagă și în traistă, depinde de tine ce vei face cu ceea ce primești de la astre.

CAPRICORN

Nu ar strica să fii mai atent la cheltuieli. Nu neapărat că ai cheltui tu bani, dar s-ar putea ca pe următoarea perioadă să ai niște planuri, tu să te bazezi pe anumiți furnizori, pe anumite produse și s-ar putea să apară niște schimbări. Vezi că îți spun de foarte multe ori că s-ar putea tocmai pentru că tu ești foarte pragmatic și când îți zice cineva cu s-ar putea tu nu vei prea bine, tu vrei să vezi o certitudine, dar zilele următoare nu ar strica să fii mai atent, în mod activ.

VĂRSĂTOR

Vezi tu, cum Mercur este încă în semnul tău și se apropie de o conjuncție cu Saturn. Să știi că te pregătești de ieșirea lui Saturn din semnul tău și totul ține de modul în care gândești. Venus se apropie și ea de o conjuncție cu Jupiter, cuvintele, ideile, gândurile, multe dintre ele, pe care le ai zi de zi, mai ales în această perioadă, sunt dureroase și îți provoci singur rău. Vezi unde faci lucrul ăsta că ai putea să găsești o soluție în acest sens.

PEȘTI

Ai grijă, tu săptămâna aceasta cu cât cheltuiești mai mult la impuls, pe moment, la nervi, cum se zice, cu atât vei cheltui prost. dacă te-ai certat cu iubitul și îți cumperi ceva de îmbrăcat, vei cumpăra prost și scump. Dacă te cerți cu familia și vrei să ieși în oraș la cumpărături, îți vei umple plasele cu de toate și nu îți vei lua nimic cu adevărat util, necesar. Trebuie să îți dai seama care îți este limita săptămâna aceasta, adică să îți creezi și un buget de risc, și să îți pui tu mental așa o limită, până unde te duci.

VEZI ȘI: Horoscop 27 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Probleme, la serviciu, cu anumiți colegi. Nu îți sunt prieteni, așa cum îi credeai

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel