EXCLUSIV  Horoscop 27 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Probleme, la serviciu, cu anumiți colegi. Nu îți sunt prieteni, așa cum îi credeai

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Saturn va intra la gradul 29 în Vărsător. Va intra în Pești pe 7 martie. Dar până atunci ne va mai da câteva lecții pe ultima sută de metri, lecții care au legătură cu tot ce s-a întâmplat în viețile noastre din martie 2020 încoace. Cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor avea o săptămână plină de evenimente și trăiri frustrante. Din fericire, astăzi, Luna tranzitează semnul Gemenilor și ne aduce o oarecare flexibilitate. 

BERBEC

Ai putea să începi să fii mai flexibil, să te gândeşti la mai multe variante, de fiecare dată, şi să nu stai căpos, aşa cum o faci de obicei.

TAUR

Nu neglija puterea credinţei, puterea iertării, puterea acceptării şi, în acelaşi timp, ar trebui să fii mai atent dacă te vei băga în situaţii, parteneriate sau relaţii care sunt mai toxice.

GEMENI

S-ar putea să fii destul de conservator, tradiţionalist şi, în acelaşi timp bătrâios. Oamenii din jur, ştiindu-te mai relaxat, săptămâna aceasta s-ar putea să aibă o surpriză în ceea ce te priveşte.

RAC

Pentru tine, aspectele sunt foarte marcante în zona profesională, adică ai putea face nişte paşi către un nou viitor, ai putea găsi alte idei, ai putea să te reinventezi, ai putea să fii mult mai încrezător. Fiecare dintre voi poate să se ducă să vorbească cu şefii cu mai mult aplomb sau poate să îşi asume anumite proiecte pe care altădată nu ar fi îndrăznit să le preia.

LEU

Gândeşte-te doar că eşti într-o perioadă de tranziţie. Sunt şi destul de multe aspecte bune în ceea ce te priveşte, dar s-ar putea să nu îţi convingă, să te plângi, să te victimizezi şi să te superi şi pe ceilalţi.

FECIOARĂ 

Pot apărea nişte "falii" între tine şi anumiţi colegi de la serviciu - poate unii colegi pe care i-ai fi crezut mai prieteni. Ar fi bine să deschizi ochii, săptămâna aceasta, şi să nu te mai lipeşti de absolut nimeni, mai ales la locul de muncă.

-  Image by Drazen Zigic on Freepik

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel