EXCLUSIV  HOROSCOP 11 mai. Discuții cu partenerul pentru Balanțe și Scorpion. Lecție pentru Săgetător/ VIDEO

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Iată ce aduce horoscopul zilei de 11 mai. 

Zilele acestea sunt foarte importante din punct de vedere astrologic! Mercur devine staționar în Taur, iar Jupiter va fi la grad anaretic în Berbec. Aparent, viața se desfășoară ca de obicei, dar de fapt ne pregătim de unele evenimente memorabile. 

Balanțele au discuții despre bani cu partenerul. Nu sunt plăcute, dar sunt necesare. Nu trebuie să trântiți ușile, stați și așteptați până rezolvați problema - vă transmite astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Nativii Scorpion umplu un gol. Mercur se află în casa a șaptea, a comunicării cu partenerul. Deci până nu discuți subiectele respective, că ai dreptate, că nu, nu vei scăpa. Nu mai încerca să umpli acel gol. 

Săgetătorii au discuții cu colegii care par interminabile. Pare că discuți de dimineață până seara, fără să se întâmple nimic. Sunt discuții necesare și... dacă nu ai răbdare, poate e momentul să înveți să ai. 

Nativii Capricorn care au copii au discuții furtunoase, instabile. 

Vărsătorilor le este foarte greu să ia o decizie, mai ales legată de mediul familial, de primii ani de viață împreună. Vă e foarte greu să luați deciziile, dar nu vă gândiți toată ziua la ele, pentru că vă vor obosi. 

Peștii trebuie să știe că Mercur staționează în casa a treia, aveți grijă la tot ce înseamnă drumuri, tehnologie sau promisiuni. 

EXCLUSIV  Horoscop 11 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care a crezut în promisiuni orbește. Îți vei da seama cât ai greșit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel