Holban (PSD): Iohannis, campanie de recuperare a faimei

Deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că Iohannis vrea "să îşi recupereze faima", astfel că ''a înlocuit relaxarea din concediile prelungite cu o nervozitate vizibilă''.

Social-democrata a criticat comportamentul şi acţiunile din ultima perioadă ale preşedintelui Klaus Iohannis, despre care spune că a pornit într-o campanie de recuperare a faimei.

A devenit deja un clişeu al ultimelor săptămâni frustrarea cu care preşedintele ţării încearcă să redevină vizibil. Dezinteresul de până acum faţă de teme profunde ale statului a fost înlocuit brusc cu o preocupare agitată. Relaxarea afişată în concediile prelungite a fost înlocuită cu o nervozitate vizibilă. Domnul preşedinte a pornit să-şi recupereze faima. Dar, pentru asta, are nevoie de un duşman, PSD, şi de un motiv, demisia premierului. În slujba acestor pricini, a început un război care-l plasează cu mult sub nivelul instituţiei pe care o reprezintă şi în afara neutralităţii constituţionale, a spus Holban.

Potrivit deputatei PSD, preşedintele Iohannis a intrat în campanie electorală.

"A intrat într-o campanie electorală evidentă şi încearcă să se aşeze în vârful unor subiecte majore legate de economia ţării şi reperele actualei guvernări. Din păcate pentru domnia-sa, nu stăpâneşte deloc aceste subiecte şi/sau le prezintă într-o formă incorectă, menită să manipuleze. Pentru că, dacă ar fi obiectiv, ar putea vedea că toţi parametrii înregistraţi la finalul trimestrului I indică faptul că economia se dezvoltă în mod sustenabil, pe baza creşterii industriei, cu şomaj redus şi o datorie guvernamentală printre cele mai mici din Uniunea Europeană, a afirmat Carmen Holban.

Ea a prezentat şi câteva repere din economie, susţinând că veniturile bugetului general consolidat s-au majorat în trimestrul I din 2018 faţă de trimestrul I al anului trecut cu 11,4%, îndeosebi pe baza creşterii veniturilor din muncă şi a sumelor primite de la Uniunea Europeană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel