Handbal masculin: Ungurul Laszlo Nagy (Veszprem) se va retrage la finalul acestui sezon

Handbalistul maghiar Laszlo Nagy (Veszprem), 38 ani, considerat printre cele mai bun extreme dreapta din lume, a anunţat vineri că se va retrage la finalul acestui sezon, relatează AFP.

După 22 de ani jucaţi în handbal, vă anunţ că mă voi retrage pentru a mă consacra altor sarcini, a anunţat Nagy cu prilejul unei conferinţe de presă. Veszprem a precizat că jucătorul va prelua funcţia de director sportiv. Nagy a cucerit de două ori Liga Campionilor, în 2005 şi 2011 în culorile echipei FC Barcelona, la care a evoluat între 2000 şi 2012.

Cu Veszprem, extrema maghiară a disputat două finale, pierdute cu Barcelona (2015) şi Kielce (2016). În acest sezon, Veszprem s-a calificat din nou în Final4 şi va juca în semifinale cu Kielce (Polonia), pe 1 iunie, la Koln, unde Nagy va încerca să câştige al treilea său titlu din Liga Campionilor. În cealaltă semifinală se vor înfrunta FC Barcelona Lassa şi Vardar Skopje. Laszlo Nagy s-a retras de la naţionala Ungariei în octombrie 2017, după 199 de selecţii şi 728 de goluri. Cu naţionala maghiară, Nagy a obţinut cele mai bune rezultate la JO 2004 de la Atena şi la JO 2012 de la Londra, locul patru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel