Estavana Polman, din Olanda, în Danemarca, în România: Tremur când joc pentru Rapid

Estavana Polman, din Olanda, în Danemarca, în România: Tremur când joc pentru Rapid
Estavana Polman, din Olanda, în Danemarca, în România: Tremur când joc pentru Rapid

Estavana Polman, handbalista olandeză a Rapidului, a vorbit despre cariera sa, dar şi despre clubul actual, Rapid Bucureşti, într-un interviu pentru site-ul oficial al Ligii Campionilor EHF. 

 

 

„Olanda e o ţară frumoasă, dar nu e renumită pentru handbal. Sportul s-a rezumat mereu la fotbal. Şi, când eram copil, jucam mereu fotbal pe stradă cu fratele meu mai mare şi cu fratele meu geamăn. Handbal am început să joc când aveam cinci ani. Bunicii mei aveau o cafenea în Arnhem, iar acolo se căutau jucători pentru o echipă locală. Am început să joc şi mingea a venit spre mine ca un magnet. Aveam doar cinci ani, dar mi-am dat seama că mi-am găsit vocaţia. Şi iată-mă aici, aproape 30 de ani mai târziu, făcând acelaşi lucru, cu aceeaşi pasiune. Dar unele lucruri le-am învăţat pe calea grea. Am învăţat să fiu dură, să mă apăr, să nu cedez când ştiu că am dreptate", a declarat Polman pentru sursa citată. 

Citiți continuarea pe DC Sport - https://www.dcsport.ro/estavana-polman-din-olanda-in-danemarca-in-romania-tremur-de-emotie-de-fiecare-data-cand-joc-pentru-rapid-fanii-sunt-extraordinari_2213.html?fbclid=IwAR1zergFpGFR-3hd3sd-UcOJl8cg0dWVhxnQT8ZF88GtGNmzuBYXm1jx9m0

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel