Halep, antrenor. Specialist Sports Illustrated: Poate fi deghizat în morcov

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a rămas fără antrenor, însă un specialist în tenis atrage atenți asupra unui pericol în alegerea următorului nume.

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill, omul care a ajutat-o să obțină cel mai mare titlu al carierei sportivei. Jon Wertheim, de la Sports Illustrated, susține că pentru o sportivă atât de mare nu este important numele celui care o va antrena, ci cum se simte lângă el. 

"Am fost surprins că a venit acum despărțirea. Am văzut că Simona a decis să înceapă anul fără antrenor. E o hotărâre înțeleaptă? Mă voi abține din a da un verdict.

Jucătorii de top sunt creaturi delicate. Sunt extrem de sensibili. Dacă nu se simt confortabil, îi poți aduce în loja lor pe Steve Kerr, Pat Summit, Pep Guardiola, Tony Robbins, Ivan Lendl, sau pe cine vreți voi, și tot vor pierde.

Dacă persoana de lângă ei le oferă liniștea de care au nevoie, poate fi și un om deghizat în morcov, solistul trupei Creed sau orice personaj din benzile desenate, atunci victoriile vor veni", a susținut Jon Wertheim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel