Guvernul Cîţu, şanse de învestire. PMP votează PENTRU

Guvernul Cîţu are şanse din ce în ce mai mari să fie învestit. După ce liderul USR Dan Barna a anunţat că este momentul ca România să aibă un Guvern plin, a venit rândul celor de la PMP să anunţe că vor vota Guvernul. 

„Și eu și colegii mei parlamentari din PMP am anunțat încă de la început crizei guvernamentale că vom vota fără rezeva noul Guvern al României. Am spus acest lucru având un argument fundamental: România trebuie guvernată de un Guvern care să funcționeze și să poată decide în totalitatea atribuțiilor constituționale, legale", a scris Petru Movilă, viceliderul deputaţilor PMP, duminică, pe Facebook. 

Se doreşte oprirea crizei guvernamentale

„Am argumentat și prin faptul că această epidemie generată de coronavirus, nu are nici o desfășurare logică, cuantificabilă. În această perioadă, celelalte partide, discutau despre putere, despre cine a furat sau a greșit mai mult, despre Cîțu și Teodorovici, despre cum să prelungească mai mult criză guvernamentală. PMP a fost prezent în sală cu toți parlamentarii la învestirea Guvernului Orban 2. Vom fi și la învestirea Guvernului Cîțu", a completat Movilă, conform Mediafax. 

Deputatul PMP a mai spus că bilanțul în creștere al cazurilor de coronavirus din România „dă minte multor politicieni" care au anunțat că vor vota un Guvern.

„Mai presus decât luptă pentru putere, trebuie să fie țara și oamenii. Măsurile excepționale luate zilele acestea de către Guvern, extinderea rapidă a epidemiei, numărul mare de oameni decedați în multe țări, numărul mare de persoane contaminate din România, se pare că le dă minte multor politicieni care au anunțat că vor vota un guvern pentru țară și pentru oameni. Sigur, mintea cea de pe urmă e binevenită. PMP sigur va fi acolo, în Parlament și că vota pentru români", a conchis Petru Movilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel