Guvern. Decizie privind situația minelor din Valea Jiului

Alexandru Ichim / 28 noi 2019 / 13:38 Salveaza PDF Comentarii

Guvernul urmează să ia astăzi o decizie finală în ceea ce privește situația minelor din Valea Jiului. 

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi, pe lângă rectificarea bugetului de stat pe anul 2019 şi rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019, şi două hotărâri referitoare la modificarea Hotărârilor de guvern privind aprobarea acordării ajutorului de stat pentru facilitarea închiderii minelor de cărbune necompetitive din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A. şi respectiv a Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului S.A, scrie Agerpres. 

Totodată, pe agenda şedinţei Executivului figurează şi un proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri destinate organizării, desfăşurării şi finanţării, în anul 2019, a Paradei Militare naţionale prilejuite de data de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României.

Printr-o altă hotărâre, Guvernul va aproba Nota de fundamentare referitoare la necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului de investiţii ''Achiziţie sistem integrat pentru controlul de securitate''.

În cadrul reuniunii guvernamentale urmează să fie decise, tot prin Hotărâri de guvern, rechemarea unui consul general şi mai multe eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28