Grapini drege busuiocul: E la mintea cocoșului că n-aș fi spus că avem un guvern prost

maria grapini dc
maria grapini dc

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, spune că declarațiile sale despre guvernul din care face parte sunt interpretate într-o cheie greșită. Agenția Mediafax a redat întocmai spusele sale, dar mesajul a fost înțeles în mod eronat, precizează demnitarul. ”E la mintea cocoșului că un ministru dintr-un guvern nu poate spune că face parte dintr-un guvern prost”, a declarat conservatorul într-o intervenție telefonică la România Tv.

Viceguvernatorul BNR, Adrian Vasilescu, a participat la aceeași conferință cu Maria Grapini, și crede că e posibil ca remarcile sale să fi declanșat reacția ministrului. Acesta i-a atras atenția ministrului că se vorbește prea mult despre intervenția statului în mediul de afaceri, și e nevoie de un rol mai pregnant al privaților.

”Sunt un ministru care mă duc la o dezbatere. Nu spun un speech și plec. Am explicat și vinovățiile din rândul mediului de afaceri (...) Când am spus că voi intra în cartea recordurilor am crezut că se înțelege. Înseamnă că eu am comunicat prost, receptorul preia ce crede”, a spus Grapini.

Ministrul IMM-urilor crede că răspunsul premierului - care a spus că Maria Grapini poate fi înlocuită dacă e nemulțumită - a venit după ce i-a fost prezentată o declarație trunchiată, pe care el nu a ascultat-o personal.

”N-am auzit de remaniere. Spuneți-mi unde e cuvântul remaniere?”, a mai spus Grapini.

La conferința Mediafax Talks about SME's, Maria Grapini a declarat următoarele, conform agenției de presă Mediafax: ”Dacă s-a înţeles că eu am apăsat prea mult pe Guvern este ceva unicat, pentru că niciun ministru nu a venit până acum şi să spună ce prost e Guvernul. Nu? Intru şi eu în Cartea recordurilor”, care s-a plâns că ”nu se înțeleg perfect problemele mediului de afaceri la nivelul Guvernului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel