Gogoşi de post. Ingredientul secret care le face mai pufoase

Loredana Brumă / 22 noi 2019 / 14:51 Salveaza PDF Comentarii

Gogoşile de post se fac foarte uşor şi sunt delicioase. Există un ingredient secret care le face mai pufoase. 

Ingrediente

 

500 de grame de făină

200 de grame de zahăr

O cană de apă minerală

Un cubuleţ de drojdie

Un praf de sare

3 pliculeţe de zahăr vanilat

Ulei

Citeşte şi Cum repari icrele tăiate. Secretul unei reţete delicioase

 

Mod de preparare

 

Dacă vreţi ca gogoşile să vă iasă mai pufoase trebuie să folosiţi apa minerală. Amestecaţi făina cu apa minerală şi cu drojdia dizolvată în puţină apă, zahărul, un praf de sare, zahărul vanilat şi începeţi să frământaţi aluatul. După ce l-aţi frământat bine, se lasă 10 minute la dospit. 

Următorul pas este să întindeţi aluatul şi să-l tăiaţi în forme rotunde cu ajutorul unui pahar. Se pun gogoşile la prăjit în ulei încins. La final, le puteţi pudra cu zahăr. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24