Gică Popescu, consilierul premierilor din 2018 până astăzi: Toată lumea m-a crezut NEBUN! Mi-am asumat acest lucru

foto Facebook Gheorghe Popescu
foto Facebook Gheorghe Popescu

Gică Popescu, consilier în Guvernul României pentru Euro 2020, a dat detalii de culise. 

”Din cauza lipsei de încredere cu privire la calea ferată, când am ieșit și mi-am asumat public acest lucru, toată lumea m-a crezut nebun, prietenii îmi dădeau mesaje, toți îmi spuneam să nu-mi asum, că nu se va face” a spus Gică Popescu, la Antena 3, în contextul Euro 2020. 

Calea ferată leagă Gara de Nord de Aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni. 

Gică Popescu a atras atenția că planul de mobilitate realizat de Primăria Capitalei, împreună cu UEFA, nu a luat în considerare calea ferată: ”Deci planul de mobilitate, de transport al suporterilor de la Aeroportul Otopeni către București, nu conținea calea ferată. A fost considerat unul dintre cele mai bune planuri de mobilitate de către reprezentanții UEFA. Acum s-a terminat calea ferată și cu siguranță că va fi o nouă posibilitate de transport pentru suporteri de la Otopeni către Gara de Nord, în 18-19 minute”. 

Din 2018, Gică Popescu a fost consilierul premierilor Mihai Tudose, Mihai Fifor (interimar), Viorica Dăncila, Ludovic Orban și Florin Cîțu. El a precizat că niciun premier nu a întors spatele proiectelor pentru Euro 2020, fiind conștienți de ”importanța și pericolul” pe care le implica nerespectarea garanțiilor guvernamentale. 

Trofeul UEFA EURO 2020 ajunge duminică la București 

Trofeul Campionatului European de Fotbal va fi prezentat duminică bucureștenilor, cu ocazia primului eveniment din seria UEFA EURO 2020 - Trophy Tour, dedicate competiției. Trofeul UEFA EURO 2020 va parcurge un traseu prin Bucureşti, care va include câteva zone și edificii importante din oraș. Evenimentul se va încheia la Arena Națională. 

Bucureștiul va găzdui, în cadrul UEFA EURO 2020, patru partide, trei din grupa C și o optime de finală, ce se vor juca pe Arena Națională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel