GERMANIA întâlnește FRANȚA în sferturile CM 2014, după GERMANIA-ALGERIA 2-1, în prelungiri

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA și ALGERIA și-au disputat, luni, de la ora 23:00, calificarea în sferturile de finală ale CM DE FOTBAL 2014.

Vezi și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA a reușit să se impună în prelungiri, cu scorul de 2-1, și s-a calificat în sferturile de finală ale CM 2014, unde va întâlni FRANȚA. De partea cealaltă, ALGERIA, ultima echipă africană rămasă în competiție, părăsește CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014

Citește și: FRANȚA-NIGERIA 2-0. FRANȚA așteaptă GERMANIA în sferturile de finală ale CM 2014


Prima repriză a fost una echilibrată și disputată, în care cele două adversare și-au împărțit perioadele bune de joc și ocaziile de gol. Nemții au ieșit mult mai motivați de la cabine și i-au dominat pe africani în repriza secundă. Pe final de meci, GERMANIA a ratat o sumedenie de ocazii imense de a deschide scorul, în special prin Muller, astfel că cele 90 de minute regulamentare de joc s-au terminat cu scorul de 0-0.

Vezi și: OPTIMI DE FINALĂ la CM 2014. Vezi toate meciurile din faza eliminatorie


În prelungiri, jucătorii lui Joachim Low au avut nevoie de doar două minute pentru a deschide scorul, prin SCHURRLE (min. 92), care a reușit un gol superb, cu călcâiul.

În minutul 120, OZIL a făcut 2-0, cu un șut violent din apropiere. La doar câteva secunde distanță, ALGERIA a înscris golul de onoare, prin DJABOU, însă africanii nu au mai avut timp să forțeze egalarea, astfel că micul s-a terminat GERMANIA - ALGERIA 2-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel