Gâdea, despre Iohannis: "M-a șocat!". Firea, replică

Gâdea, despre Iohannis: "M-a șocat!". Firea, replică
Gâdea, despre Iohannis: "M-a șocat!". Firea, replică

Gabriela Firea, joi seară, a făcut declarații de ultimă oră la Antena 3.

Mihai Gâdea i-a spus primarului general: "Eu am văzut ceva ce pe mine m-a șocat și o să facem o scurtă referire. Cum domnul Iohannis nu a considerat că este normal să dea mâna la un moment solemn, la un moment foarte important, Ziua Europei, cu cea care a fost aleasă de bucureșteni ca primar general. Este un mod de a gândi. Întrebarea este ce faceți în situația în care acest plan merge mai departe? Vă puteți trezi mâine că doamna Viorica Dăncilă este pusă sub urmărire penală, că domnul Iohannis o suspendă din funcție."

"Chiar dacă este un moment de cotitură și un moment dificil, de criză, niciodată nu vom renunța la a respecta legislația, precum și regulile jocului politic democratic. (...) Noi vrem cu toții să fie democrație, să avem stat de drept. Muncim cu toții. (...) Dacă există consultanți, care sunt într-o situație de panică, (...) și acum îl sfătuiesc (n.r. pe Iohannis) ceea ce vedem cu toții – să arunce pur și simplu societatea în aer de dragul unor funcții – înseamnă că și noi trebuie să ne apărăm, dar doar constituțional", a declarat, joi seară, Gabriela Firea, la Antena 3, în cadrul emisiunii jurnalistului Mihai Gâdea.

"Cred că orice persoană de la PSD, ALDE care articulează inteligibil câteva fraze îl deranjează (n.r. pe preșdintele României)", a mai spus Firea.

Vezi și: Firea, despre un jurnalist: M-a decupat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel