Firea, despre un jurnalist: M-a decupat!

Firea, despre un jurnalist: M-a decupat!
Firea, despre un jurnalist: M-a decupat!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, joi seară, despre recepţia desfăşurată la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei, când nu a fost pusă în primul rând alături de premierul Viorica Dăncilă şi alţi membri ai Guvernului.

"Faptul că la Ziua Europei staff-ul echipei sale m-a avut ca țintă. Au dorit să mă izoleze, de asemenea la imagini. (...) Aceste piese de puzzle creează un context. În fața mea era operatorul care a fost printre jurnaliștii răpiți în Irak, un profesionist desăvârșit, care așeza camerele și cadrele. M-a decupat, dar nu cu de la sine putere, pentru că este un profesionist. Cu siguranță, ar fi lărgit cadrul să intre toate persoanele din primul, sau al doilea, sau al treilea rând. Era clar că a fost un regizor. Pe moment, am trecut ușor, deoarece știți cum se spune copiii crescuți în puf sunt alintați și pretențioși. Eu nu am crescut în puf", a declarat Gabriela Firea, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii jurnalistului Mihai Gâdea.

În altă ordine de idei, amintim că primarul general consideră că solicitarea de demisie a premierului din partea şefului statului este o acţiune anticonstituţională. "Este o acţiune anticonstituţională", a spus Gabriela Firea la Parlament. Întrebată dacă este dreptul constituţional al preşedintelui de a solicita acest lucru, Gabriela Firea a spus: "Având în vedere amabilitatea domnului preşedinte faţă de mine la Ziua Europei - 9 mai - mă abţin să fac alte comentarii". Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că îşi menţine opinia că premierul Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze.


Vezi și: Firea: 'Am rămas siderată'. Ce i-a făcut Iohannis ministrului Pintea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel