Firea: 'Am rămas siderată'. Ce i-a făcut Iohannis ministrului Pintea

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a făcut o dezvăluire despre Klaus Iohannis.

Gabriela Firea a spus că a fost siderată să afle că președintele României va organiza o dezbatere pe domeniul sănătății, iar ministrul Sorina Pintea nu a fost invitată.

"Am rămas siderată. Să vă dau un exemplu. La Palatul Cotroceni va avea loc o dezbatere despre sănătate. În București sunt 19 spitale aflate în administrarea Primăriei Generale. Am investit o sumă record pentru spitalele din București. (...) Doamna ministru al Sănătății, Sorina Pintea, nu este invitată. Cum să organizeze președintele României o dezbatere pe sănătate și să nu invite ministrul de resort? Ce contează din ce partid provine? Președintele este al tuturor românilor, iar sănătatea este în responsabilitatea Guvernului. Prin urmare, ministrul de resort trebuia invitat. Nici doamna Dăncilă nu este invitată. Foarte bizar!", a zis Gabriela Firea la Antena 3.

Nou spital

Amintim că noul spital pentru copii "Victor Gomoiu" a fost inaugurat luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţând că este vorba despre o investiţie de 48 de milioane de euro, dar şi că pe vechiul amplasament al acestei unităţi medicale Primăria Municipiului Bucureşti va demara construirea unui centru de excelenţă în oncologie pediatrică.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Plângere penală Dăncilă. Alina Gorghiu: Demersul lui Orban n-a fost discutat în PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel