Frank Lampard, mulțumit de potențialul echipei după Chelesa - Aston Villa 2-1

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Englezul a considerat că trebuie să se profite de potențialul echipei.

Victoria lui Chelsea în fața lui Aston Villa, cu 2-1, a fost un răspuns bun la partida slabă, pierdută cu West Ham, însă acest trend trebuie să continue, spune Frank Lampard.

Conform Sky Sports, Tammy Abraham și Mason Mount au marcat în fiecare repriză și au adus cele 3 puncte, după ce au fost învinse la rând de Manchester City și West Ham.

Locul 4, în siguranță deocamdată

Chelsea ocupă locul 4, în urma victoriei de aseară, iar poziția nu este în pericol, fiindcă se află la 6 puncte de locul 5, ocupat de Wolverhampton. Mai mult de atât, United și Tottenham se află la 8, respectiv 9 puncte în urma londonezilor.

„Mă bucur, dar vreau mai mult", a spus Frank Lampard despre meciul câștigat. „Cred că am avut un început destul de bun pentru că mulți au așteptat opusul, dar cred că ne-am descurcat destul de bine. Însă, mereu vreau mai mult".

Un meci mare cu City, un meci slab cu West Ham

„Săptămâna trecută a fost un bun exemplu pentru noi. Am mers la Man City și ne-am duelat ca o echipă mare, în jurul acelui nivel, apoi am jucat cu West Ham ca o echipă mică", a adăugat Lampard.

„Am văzut apoi o revenire (împotriva Villei). Acest lucru îmi arată că avem potențial real, dar trebuie să fim conștienți că vor mai fi zguduiri pe care trebuie să le depășim, pentru că suntem tineri, suntem într-un fel tranziționali, iar acest lucru se va arăta în mers", a încheiat fostul jucător englez al londonezilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel