Fotbal: Wesley Sneijder a anunţat că se retrage

Fostul internaţional olandez Wesley Sneijder şi-a anunţat retragerea din fotbal, la vârsta de 35 ani, urmând să facă parte din corpul director al clubului FC Utrecht, din oraşul său natal, informează agenţia EFE.

'Acum, după ce am încetat să mai joc fotbal, caut un loc agreabil pentru a-mi împărtăşi amintirile', a spus cunoscutul mijlocaş batav, care a evoluat ultima oară în Qatar, la formaţia Al-Gharafa, într-un interviu dat publicităţii de postul de televiziune al lui FC Utrecht. El şi-a declarat, totodată 'marea dragoste faţă de acest oraş'.

Wesley Sneijder a făcut primii paşi în fotbal la Ajax Amsterdam, cu care a debutat ca profesionist în 2003, devenind unul dintre jucătorii de bază ai acestei grupări, de la care a plecat în 2007 la Real Madrid. Mijlocaşul batav a mai evoluat, în cursul carierei sale la Inter Milano (2009-2013), Galatasaray Istanbul (2013-2017) şi OGC Nice (2017-2018). Sneijder a disputat 134 de meciuri (31 goluri) pentru selecţionata Olandei, cu care a disputat finala Cupei Mondiale 2010 şi s-a clasat pe locul al treilea la ediţia 2014. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel