Fotbal: Sergio Ramos vrea să participe la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo

Fundaşul Sergio Ramos, căpitanul echipei de fotbal Real Madrid şi al reprezentativei Spaniei, adversara României în preliminariile EURO 2020, vrea să participe la viitoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, care va avea loc în vara lui 2020 la Tokyo, informează cotidianul Marca. 

Spania este liderul autoritar al Grupei F a preliminariilor europene, fiind foarte aproape de calificarea la turneul de anul viitor, ale cărui meciuri se vor disputa în 12 oraşe, între care şi capitala României, Bucureşti. În cazul unei calificări în finala EURO 2020, Sergio Ramos îşi va încheia participarea la această competiţie pe 12 iulie, urmând ca zece zile mai târziu să ia parte la JO 2020, în cazul în care se va număra printre cei trei jucători peste 23 de ani pe care poate miza fiecare selecţionată olimpică.

'Este o mândrie pentru noi că Sergio Ramos vrea să participe la Jocuri, însă acum nu ne gândim la asta, suntem încă departe. Când va veni momentul, vom reflecta. Îl admir pe Ramos şi sunt încântat că vrea să vină alături de noi', a declarat antrenorul selecţionatei Under-21 a Spaniei, Luis de la Fuente.

În vârstă de 33 ani, Sergio Ramos a cucerit două titluri de campion european (2008, 2012) şi unul de campion mondial (2010), cu prima reprezentativă a Spaniei, în care a evoluat de 167 ori până acum, marcând 21 de goluri. La nivel de club, fundaşul spaniol are în palmares patru titluri de campion în Primera Division, două Cupei şi trei Supercupe ale Spaniei, patru trofee ale Ligii Campionilor, trei Supercupe ale Europei şi patru Cupe Mondiale ale cluburilor, toate cucerite alături de Real Madrid, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel